مشاوره روانشناسی
درمان افسردگی کودکان و نوجوانان
سه شنبه 28 شهريور 1396 ساعت 10:28 | بازدید : 365 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

کودک افسرده

 

نشانه ها و درمان افسردگی در کودکان و نوجوانان

 
شاید زمانی بشنویم کسی دچار افسردگی است به فکرمان خطور نمی‌کند که شخص بیمار کودک یا نوجوانی باشد، اما باید گفت که کودکان و حتی نوزاداننیز دچار افسردگی می‌شوند.

مورد با اهمیت در افسردگی کودکان این است که ما افسردگی را در دوران شاد کودکی بعید می‌دانیم، گاهی به علائم و نشانه‌های آن دقت کافی نمیکنیم و آن نشانه‌ها را به گونه‌ای غلط تعبیر می‌کنیم، مثلا کم حرفی و منزوی بودن کودک در جمع را نشانه خجالت و کم رویی او می‌دانیم یا پرخاشگری ، خشم و تندخویی کودکان را به تربیت غلط مرتبط می‌سازیم، در حالی که این علائم می‌توانند از وجود افسردگی در فرزندمان خبر دهند.

 

رفتار کودکان افسرده

بعضی نشانه های افسردگی در کودکان و نوجوانان براحتی قابل تشخیص نیست و باید آنها را با دقت در حرکات و گفتار کودک و هنگام گفتگو با او فهمید، مثل اعتماد به نفس پایین همراه با احساس گناه به طوری که همیشه به دلیل کارهایی که انجام می‌دهد، عذرخواهی ‌کند یا خودش را مقصر بداند در حالی که به او ربطی ندارد و در واقع مشکلی نیز به وجود نیامده.

 

چگونگی تشخیص افسردگی در کودک و نوجوان

کودکان هرگز خودشان نمیتوانن نسبت به مشکلاتی که دارند آگاهی پیدا کنند و یا حتی بتوانند آن را توضیح دهند از این رو والدین باید هشیار باشند و همچنین با افزایش سطح آگاهی و دانش خود از طرق مختلف دید دقیقی نسبت به شرایط فرزندشان پیدا کنند 

از راه های افزایش آگاهی والدین : مطالعه ، شرکت در کارگاه های تربیتی ،مشاوره با روانشناسان متخصص کودک و دیگر راه های مفید است ، البته در شرایط خاص و زمانی که دسترسی به منابع اطلاعاتی وجود ندارد و با توجه به علائم احساس نگرانی وجود دارد میتوان در مورد نشانه ها و علائم با مشاوره تلفنی کودک و نوجوان مشورت کرد و اقدامات لازم اولیه را انجام دارد


برای درمان افسردگی در کودکان و نوجوانان چه باید کرد

وجود علائم مشکوک در فرزند شما می‌تواند نشانه افسردگی او باشد، اما قبل از این‌که بخواهید خود تشخیص دهید از یک متخصص و روانشناس بخواهید تا به شما راهنمایی دهد ، چرا که علائم رفتاری و گفتاری در کودکان بسیار پیچیده است و به دلیل شناخت کم آنها از احساسات درونی خودشان نمی‌توانند براحتی حس و حالی که دارند را بروز داده یا برای شما توصیف کنند، به همین دلیل اگر چند علامت مشکوک را در فرزند خود دیدید، بهتر است قبل از هر چیز با یک متخصص روان‌شناسی کودک مشورت کنید تا بتوانید دلیل رفتار‌های او را بیابید و از بروز مشکلات بیشتر جلوگیری کنید.

منبع : هیروو بلاگ


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , نوجوان , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


بازی نهنگ آبی چیست؟
پنج شنبه 30 شهريور 1396 ساعت 10:0 | بازدید : 707 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

بازی نهنگ آبی

 

بازی نهنگ آبی چیست؟

بازی نهنگ آبی

  • بازی یا چالش اینترنتی نهنگ آبی چیست ؟
  • چه چیزی باعث می‌شود بازی نهنگ آبی نوجوانان را به کام مرگ بکشاند ؟
  • چالش نهنگ آبی با چه هدفی به وجود آمده است ؟

 

بازی نهنگ آبی

 

تکالیف بازی نهنگ آبی

بازی یا چالش اینترنتی نهنگ آبی ، یک مشکلجدید است که با درگیر کردن هیجانات نوجوانان ، آن‌ها را به کام مرگ می‌کشاند . این بازی یک چالش ۵۰ روزه است که هر روز به افراد تکلیف جدید و تا حدی خطرناک داده می‌شود و از آن‌ها خواسته می‌شود که پس از انجام دادن تکلیف از آن عکس گرفته و بفرستند . در اولین تکلیف چالش نهنگ آبی از نوجوانان خواسته می‌شود که بر روی دست خود یک نهنگ بکشند و عکس آن را بفرستند . این تکالیف شامل کارهای خطرناکی مانند عکس گرفتن از مکان‌های پرارتفاع ، خودزنی ، حک اشکال با چاقو بر روی دست و مسائلی از این قبیل است.

 

طراح بازی چالش نهنگ آبی

فیلیپ بودکین که گفته می‌شود این بازی را ایجاد کرده است، دانشجوی اخراجی رشته‌ی روانشناسی است و ادعا کرده است که هدفش پاک کردن جامعه از انسان‌هایی است که ارزشی ندارند . این بازی یا چالشاینترنتی با درگیر کردن هیجانات نوجوانان آن‌ها را به ادامه‌‌ی بازی ترغیبمی‌کند و در پایان روز پنجاهم از آن‌ها می‌خواهد که اقدام به خودکشی کنند .این چالش با درگیر کردن هیجانات نوجوانانی که بیش از سایر گروه‌های سنی طالب هیجان هستند ، شناختآن‌ها را مختل می‌کند و آن‌ها را به ادامه‌ی بازی ترغیب می کند . این بازیتا بحال در روسیه و هند قربانیان زیادی گرفته است و گفته می‌شود در فرانسهنیز این چالش نفوذ پیدا کرده است ، اما هنوز اخبار معتبری در مورد نوجوانان ایرانی وجود ندارد .

 

 نقش مشاوره تلفنی در عدم سو استفاده از کودکان

والدینعزیز باید نسبت به این مسائل آگاه باشند تا بتوانند نوجوانانشان را از آسیب‌های اجتماعی این چنینی محفوظ دارند . برای کسب اطلاعات بروز و جدید دررابطه با مسائل نوجوانان به گروه مشاوران هیروو مراجعه کنید . همچنین می‌توانید از تلفن ثابت و بدون پیش شماره با شماره تلفن ۹۰۹۲۳۰۵۹۸۳ تماس گرفته و مسائل خود را با ما مطرح کنید و راهنمایی‌های مناسب و مرتبط دریافت کنید .

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید.

 



 

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو


موضوعات مرتبط: روانشناسی , نوجوان , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


یک فکر سمی : تفریح ، اتلاف وقت است
پنج شنبه 29 شهريور 1396 ساعت 10:0 | بازدید : 310 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )
تفریح ، اتلاف وقت نیست4

یک فکر سمی : تفریح ، اتلاف وقت است

تفریح ، اتلاف وقت است ؛ نظری که خیلی از کسانی که بشدت کار می کنند و برای خود و سلامت جسم و روان شان ارزشی قایل نمی شوند به آن اعتقاد راسخ دارند . پروفسوری ۵۰ ساله که عادت داشت هفته ای ۱۰۰ ساعت یا بیشتر کار کند دیدگاهش اینگونه بود که  برای او مهمانی ، ورزش کردن ، فیلم دیدن ، کنسرت ، تعطیلات ، بازی و هر سرگرمی دیگری اتلاف وقت بود .

این پروفسور می گفت « من به جای هدر دادن وقت ارزشمندم ، مجله می خوانم ، مقاله می نویسم ، آزمایش انجام می دهم و خلاصه کارهای با ارزشی می کنم . »

تنها استراحت وی روزنامه خوانی بود . هیچکس او را آدم خوشحالی نمی دانست و نمی گفت که او زندگی لذتبخشی دارد حتی خود پروفسور . در ضمن به نسبت وقت و نیرویی که صرف کارش می کرد ، از او قدردانی نمی شد و معمولا ترفیع او را عقب می انداختند .

تفریح ، اتلاف وقت نیست 1

تحلیل مشاوره از این فکر سمی « تفریح ، اتلاف وقت است »

خیلی از آدم ها مثل این پروفسور که معتقد تفریح ، اتلاف وقت است ، چون بیش از حد کار می کنند و فکر می کنند اگر بیست وچهار ساعت کار کنند خیلی پیشرفت خواهند کرد ، رفته رفته از پا در می آیند و فرسوده می شوند .

این گروه از آدم ها ، هدف زندگی را سخت کوش بودن و پیشرفت ، بردن ، ترقی ، رقابت و موفقیت به هر بهایی می دانند . آن ها خودشان را آدم های مفید و مولدی می دانند و معمولا بابت مولد بودن خود ، پاداش های ملموسی – مثل پول و لوازم زندگی – می گیرند .

اما بعضی از این آدم های مولد از این هم جلوتر رفته و وقت گذرانی را گناه دانسته و تفریح و سرگرمی را تنبلی ، تن پروری ، تن آسایی و بیعاری می دانند . آن ها فواید تفریح کردن را دست کم می گیرند و به اندازه کافی به خود استراحت نمی دهند تا هوشیاری و تمرکز خود را حفظ کنند .

این گروه از مردم ، علاوه بر این که می گویند تفریح ، اتلاف وقت است و تفریح را بی ثمر و بی فایده می دانند ، معتقدند تفریح ، آن ها را از هدف نهایی که تامین مالی و رسیدن به موقعیت شغلی خوب است ، باز می دارد . البته پول جمع کردن برای ایام طلایی بازنشستگی ، عمل معقولی است . اما این به تعویق انداختن ارضاء اشکالاتی هم دارد .

تفریح ، اتلاف وقت نیست3

ارزش قایل شدن برای همه ی لحظه های عمر

بعضی از آدم ها قبل از بازنشستگی می میرند ، یعنی چنان مریض احوال می شوند که نمی توانند از زحمات یک عمر خود لذت ببرند . عده ای هم سالها کار می کنند ولی به مال و اموالی که انتظار دارند نمی رسند . وانگهی بسیاری از بازنشسته ها نمی توانند از زندگی حداکثر بهره را ببرند چون این کار را نیاموخته اند !

معتادان به کار ، یک عمر کار می کنند ولی هرگز طعم تفریح و تفنن را نمی چشند و به هیچ چیز علاقه و دلبستگی پیدا نمی کنند .

چون کار و سرگرمی دو رکن زندگی سالم هستند ، بنابراین باید بین آن ها تعادل برقرار کنید . اگر واقعا از زیاد کار کردن لذت می برید ، زیاد کار کنید . ولی برای آن که فرسوده نشوید و فشار روانی ، شما را از پا در نیاورد ، با « هدر دادن » بخشی از وقت تان برای تفریح و تفنن ، تجدید قوا کنید . این اتلاف وقت شما را سرزنده و هوشیار کرده و کمک می کند کار های ضروریث خود را به نحو احسن انجام دهید .

یکی از بیماران مرکز مشاوره ی ما می گفت « من عاشق پیاده روی های طولانی هستم ولی هر وقت می خواهم پیاده روی کنم ، احساس گناه وجودم را می گیرد چون می بینم کارهای ناتمام زیادی دارم . » اما او غافل بود که پیاده روی طولانی ،سلامتی وی را تضمین می کند و باعث می شود سالیان متمادی به « کار های مهم » خودش برسد . او می توانست با انجام کارهای لذت بخش ، لدون آن که احساس گناه کند و با آمیختن کار و تفریح کیفیت زندگی خود را ارتقاء دهد .

تفریح ، اتلاف وقت است

توزیع رفتار و کیفیت زندگی

مطالعات روان شناسی نشان داده اند « توزیع رفتار ها » ( مثلا آمیختن کار و تفریح ) کیفیت و بهره وری زندگی را بالا می برد .

تفریح و بازی ، « باطری شما را شارژ می کنند » و تمرکز و اثر بخشی کارتان را بیشتر می کند . عده کمی می توانند بدون ۱۰ تا ۱۵ دقیقه استراحت ، تمرکز خود را بیش از دو ساعت حفظ کنند .

کسی که کاری را هشت ساعت مستمر انجام می دهد معمولا کمتر از کسی که هر یک ساعت یا بیشتر ۱۰ دقیقه استراحت می کند ( و در کل هفت ساعت کار می کند ) کارایی دارد .

 

جهت تماس و مشاوره تلفنی با روانشناس و مشاوران  متخصص ازطریق تلفن ثابت و بدون پیش شماره با 9092305983 تماس حاصل فرمایید.

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید.

 

 

 

بی وقفه کار کردن کارایی را کم می کند . هنگام استراحت هم باید کاری انجام دهید که با کار قبلی تان فرق دارد . برای مثال اگر روی مقاله ای کار می کنید یا یک کتاب دانشگاهی می خوانید ، در وقت استراحت ، کار دیگری مثل پیاده روی انجام بدهید یا به دوست تان تلفن بزنید چون انجام دادن این نوع کار های کاملا مختلف بیش از مثلا روزنامه خواندن یا حتی خواندن کتاب های فکاهی قوای شما را تجدید می کند .

یادتان باشد اگر تفریح را در زندگی خود جا ندهید ممکن است خیلی کار کنید ولی نتیجه ی کمی بگیرید .

 

تفریح ، اتلاف وقت است 2

پادزهرها

نجوا های درونی اصلاحی

« آدم ها به تفریح احتیاج دارند تا باطری خود را شارژکنند . »

« تفریح حق مسلم من است . »

« یکسره کار کردن برای هیچ کس خوب نیست . »

« کار زیاد ، یعنی نتیجه گیری کم . »

« کار برای زندگی ، نه زندگی برای کار »

« با تفریح مثمر ثمر تر خواهم بود . »

« خوشگذرانی اتلاف وقت نیست . »

« اگر امروز از زندگیم لذت نبرم ، شاید فردا دیر باشد . »

و در آخر مشاوره این نوید را می دهد که هر روز در مورد یک فکر سمی صحبت کرده و آن را تحلیل می کند به همین منظور می توانید با مراجعه به سایت ادامه ی مطالب را روزانه بخوانید .

مشاوره روانشناسی تلفنی

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو



|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


سند ۲۰۳۰ یونسکو
پنج شنبه 28 شهريور 1396 ساعت 10:0 | بازدید : 359 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )
سند 2030 یونسکو

سند ۲۰۳۰ یونسکو

با توجه به حاشیه ها و مشکلات مربوط به اجرای این سند در ایران و همچنین هدف بودن جامعه کودک و نوجوان در این سند ، لازم دیدیم ترجمه بخشی از این سند را بدون دخل و تصرف برای مطالعه والدین قرار دهیم.

سند ۲۰۳۰ یونسکو  یک دستور کار  در راستای توسعه پایدار جهت دستیابی به اهداف  بلند پروازانه، آرمانی و جهانی برای از بین بردن فقر از طریق توسعه پایدار تا سال ۲۰۳۰ است.

این سند در سپتامبر ۲۰۱۵ به تصویب رسید و جامعه بین المللی پی برد که برای دستیابی به ۱۷ هدف اصلی این دستور کار ، قسمت آموزش و پرورش بسیار حیاتی است.  در این راستا هدف شماره ۴ این سند اشاره به توسعه پایدار آموزش دارد و با شعار  ” اطمینان  از فراگیر شدن آموزش با کیفیت و ایجاد فرصت های یادگیری مادام العمر برای همه ” برای  ایجاد جهانی بهتر در افق ۲۰۳۰ تلاش می کند .

 

جهت تماس و مشاوره تلفنی با روانشناس و مشاوران  متخصص ازطریق تلفن ثابت و بدون پیش شماره با 9092305983 تماس حاصل فرمایید.

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید.

 

این سند از نمونه های قبلی  پیشی گرفته و در راستای نیاز های ابتدایی آموزش برای عموم به طور جدی قدم برداشته است .

سند 2030 یونسکو

۱۰ هدف اصلی برنامه ۴ سند ۲۰۳۰ یونسکو

۴٫۱ آموزش بین المللی ابتدایی و متوسطه :

تا سال ۲۰۳۰، اطمینان حاصل شود که همه دختران و پسران  آزادانه و مناسب ، به صورت کیفیت محور و با تکیه بر آموزش  بهینه  به تحصیل بپردازند .

۴٫۲ آموزش در اوایل دوران کودکی و پیش دبستانی:

تا سال ۲۰۳۰، اطمینان حاصل شود که همه دختران و پسران  میتوانند در دوران اولیه زندگی و پیش دبستانی آموزش ببینند تا بدین صورت برای تحصیلات دوره ی ابتدایی آماده شوند .

۴٫۳ دسترسی عادلانه به آموزش و پرورش فنی و حرفه ای

تا سال ۲۰۳۰ ، اطمینان از دسترسی برابر برای مردان و زنان به  یک آموزش و پرورش فنی و حرفه ای مقرون به صرفه با کیفیت فنی بالا.  از این جمله می توان به  تحصیلات دانشگاهی  اشاره کرد .

 

 

۴٫۴ مهارت مربوط به انجام کار های مناسب:

 تا سال ۲۰۳۰ ، باید تعداد جوان ها و افراد میان سال دارای مهارت ، شامل مهارت های  تکنیکی و حرفه ای  در راستای کسب شغل مناسب و کارافرینی  افزایش یابند .

۴٫۵ برابری جنسیتی

تا سال ۲۰۳۰ ، از بین بردن نابرابری جنسیتی در آموزش و تضمین دسترسی برابر  به تمام سطوح آموزش های حرفه ای برای اقشار آسیب پذیر، از جمله افراد معلول، مردم بومی و کودکان در موقعیت های آسیب پذیر.

۴٫۶سواد آموزی جوانان و بزرگسالان

تا سال ۲۰۳۰، اطمینان حاصل شود که تمام جوانان و اغلب  بزرگسالان، مردان و زنان، سواد نگارش  و حساب  داشته باشند.

۴٫۷ آموزش و پرورش در راستای توسعه پایدار وحقوق شهروندی جهانی

تا سال ۲۰۳۰ ، اطمینان حاصل شود که تمامی  افراد در راستای ارتباط با دیگران ، آموزش های مناسب از قبیل سبک زندگی ، حقوق انسانی ، برابری جنسیتی ، فرهنگ صلح آمیز و بدون خشونت و حقوق شهروندی  با توجه به تفاوت های فرهنگی هر جامعه  را ببینند .

سند 2030 یونسکو

۴٫A محیط های یادگیری موثر

ساخت و ارتقاء امکانات آموزش و پرورش برای  کودکان، افراد ناتوان و حساس  جنسیتی و ارائه محیط آموزشی امن، بدون خشونت ، فراگیر و موثر برای همه .

۴٫b بورسیه

تا سال ۲۰۲۰ ، امکان ایجاد فضای مناسب جهت آموزش دانشجویان کشور های در حال توسعه و توسعه نیافته  در داخل بستر کشور های  توسعه یافته  برای کسب مدارج بالاتر در زمینه های آموزش های حرفه ای ، فناوری اطلاعات و ارتباطات، دروس فنی و مهندسی و برنامه های علمی دیگر.

۴٫c معلمان و مربیان

تا یال ۲۰۳۰ ؛ اطمینان از افزایش تعداد معلمان متبهر و واجد شرایط ، با همکاری های بین المللی برای آموزش به آنها ، به ویژه در کشور های در حال توسعه و توسعه نیافته.

امید است بتوان با توجه به دغدغه مهم توسعه پایدار در آموزش سندی بومی و مناسب با فرهنگ ایرانی-اسلامی توسط صاحب نظران و اندیشمندان تدوین شده و توسط دولت مردان اجرا گردد.

 

 مشاوره تلفنی

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


آرامش روحی در سفر
پنج شنبه 27 شهريور 1396 ساعت 10:0 | بازدید : 414 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

2وسایل-کافی-برای-سفر.

آرامش روحی در سفر

  • آرامش روحی در سفر چگونه فراهم می شود ؟
  • چه وسایلی برای سفر لازمند ؟
  • وسایل کافی برای سفر چقد می تواند در آرامش روحی در سفر موثر باشد ؟

وسایل کافی برای سفر ، مسافرت شما را آسان تر ، شیرین تر و بی دردسر تر می کند و آرامش روحی در سفر را برای شما فراهم می نماید  . عمر انسان کوتاه است . باید با شور و شوق و به فراوانی سفر کنیم .

هنگامی که یک طراح با استعداد معماری داخلی به دانشکده ی تحصیلات تکمیلی می رود معمولا جعبه های مقوایی پر از اشیای جور واجور ، جعبه های تزئینی ، ستون های چهار گوش ، گل ، کتاب ، کاست موسیقی و شمع هایش را با خود می برد .

زمانی که هم اتاقی جدیدش بعد از او وارد اتاق می شود ، معمولا تعجب می کند که چطور این همه وسیله را با خود به سفر آورده است . بعضی ها اینطورند با تمام تجهیزاتی که می دانند برایشان لازم است سفر می کنند چون آرامش روحی در سفر برایشان از هر چیزی مهم تر است .

 

وسایل کافی برای سفر 3

 

یک زوج وقتی برای ماه عسل به مسافرت رفته بودند ، تمام لباس هایشان را که دوست داشتند با خود بردند . آن ها فک می کردند که  لباس ها یقینا بیشتر از نیازشان باشد  . اما شما نمی دانید هوا چگونه خواهد شد  یا چه چیزی با روحیه ی شما متناسب است .

 

وسایل کافی برای سفر اسبابی برای آسایش و آرامش روحی در سفر

گرچه خرد به ما توصیه می کند خودمان را در لا به لای بار و بندیل دفن نکنیم ، اما بعضی عاشق وسایلشان  هستند و سفر را دوست دارند . آن ها هر وقت سبک سفر می کنند ، پشیمان می شوند . پس از اینکه اطرافیانشان به آن ها می گفتند که وسایل زیادی را برای سفر با خود می برند تصمیم گرفتند در مسافرت های بعدی سبک تر سفر کنند .

همین زوجی در که بالا گفتیم در مسافرت اخیرشان ، بسته بندی سبکی داشتند ، که فقط برای پنج شب و روز کافی بود . با خوش بینی امیدوار بودند  روزها آفتابی و شب ها گرم باشد ، اما با هوایی به شدت بارانی ، سرد و همراه با وزش باد روبرو شدند .

 

آرامش روحی در سفر

 

آن ها می بایستی به جای لذت بردن از موزه یا یک کافه ، بخاطر آب و هوا به بازار می رفتند. برای خرید یک بادگیر زشت خاکستری با کلاهی که باید در تمام ایام بر سرشان می بود ، پولی اضافی پرداخت کنند . اگر لباس بارانی دلخواهشان همراهشان بود ، چقدر راحت تر بودند و با تغییر امور احساس بهتری داشتند و شیک پوش تر هم بودند . اگر آماده باشید ، خوشحال ترخواهید بود .

 

مشاوره تلفنی راهنمای شما برای کسب آرامش روحی در سفر

اگر به یک مسافرت خاص می روید ( مثلا ماه عسل ) و اهل تجهیزات و وسابل کافی برای سفر هستید ضمن اینکه دوست دارید راحت و آسان سفر کنید و در پی آرامش روحی در سفر هستید ، می توانید به راحتی با یک تلفن به مرکز مشاوران هیروو ، مشاوره تلفنی داشته باشید و با خیال راحت و ایمن از هرگونه کم و کاستی در سفر برای وسایل ، سفر خوبی را تجربه کنید . برای این کار می توانید با شماره تلفن ۹۰۹۲۳۰۵۹۸۳ تماس برقرار کرده و از خدمات مشاوره در زمینه ی کسب آسایش و آرامش روحی در سفر و مسافرت و سوالات دیگر بهره مند شوید .

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید.

 

آن چه فکر می کنید ممکن است . لازم شود ، همراه خود ببرید .  همواره با یک فرهنگ لغت با جلد کاغذی مسافرت کنید  . مثلا اگر خانم باشید با خود روسری ، جواهرات ، ساعت سفری ، لباس شنا، بارانی و یک چتر بردارید . قبل از ورود به یک کشور بیگانه مقدار کمی از پول رایج آن کشور فقط چند سکه به اندازه ی اجرت باربری که وسایلتان را در فرودگاه حمل کند همراه خود داشته باشید . اضطراب را کاهش می دهد .

 

 

اگر زندگی ، آرامش و آسایش برایتان مهم است ،سفر کنید .

یک شغل با انگیزه داشته باشید ؛ فرزندانی به دنیا آوردید ؛ یک حیوان خانگی داشته باشید . اگر گلدان گیاه دارید به آب نیاز دارید، یک کتاب خانه ی شخصی داشته باشید ؛ مهمانی شام برگزار کنید و اشیای بی روح را فقط به دلیل آن که دوست دارید جمع کنید .

 

وسایل کافی برای سفر 4

 

زیبایی هایی دور خودتان که خودتان ایجاد کرده اید ، روح شما را تقویت می کنند . با خود بگویید من زمان کوتاه و زودگذری در این سیاره حضور دارم . علاقه ای به چشم پوشی از لذت های مادی ندارم . هنگامی که آخرین نفس خود را کشیدید ، دیگر نمی توانید هیچ یک از اشیایی که موقتا در اختیار دارید ، همراه خود ببرید .

اکنون تنها زمانی است که لذت بردن از این مایملک شما را خوشحال می کند . هرگز از مسافرت با وسایل کافی پشیمان نمی شوید .

 

مشاوره روانشناسی

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو


موضوعات مرتبط: روانشناسی , جوان , خانواده , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


ارتباط کلامی
پنج شنبه 26 شهريور 1396 ساعت 10:0 | بازدید : 346 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

 ارتباط کلامی 5

ارتباط کلامی

ارتباط کلامی و مجموعه ی آن چه تاثیری در یک ازدواج کارآمد دارد ؟
رفتار غیر کلامی بهتر است یا ارتباط کلامی ؟
ارتباط کلامی تا چه اندازه در کاهش رنجش و خشونت موثر است ؟

 

ارتباط کلامی و انواع آن

ارتباط کلامی و دو نوع از آن که فکر ما را بیشتر از همه به خود مشغول کرده است ، عبارت اند از داد و ستد اطلاعات و بی پرده گویی از خود . هر دو این ها در یک ازدواج کارآمد مهم اند.

رابطه با داد و ستد اولیه ی اطلاعات بین طرفین آغاز می شود . مرد جوانی زن جوانی را در یک مهمانی ملاقات می کند . در ابتدا آن ها یک رشته رفتارهای غیر کلامی عاشقانه که تفهیم می کند علاقه یک طرفه نیست ، مبادله می کنند ، و آن گاه آن ها تبادل کلامی اطلاعات را آغاز می کنند .

 

ارتباط کلامی 4

 

تبادل اطلاعات با گذشت زمان ادامه می یابد و منجر به پیشنهاد خوردن ناهار باهم می شود . فعالیت هایی که با هم انجام می دهند موجب تقویت ثبات در رابطه ای می شود که با موفقیت مداوم در تبادل اطلاعات تقویت می شود و سرانجام فضایی را به وجود می آورد که در آن بی پرده گویی از خود به فرد امنیت می بخشد .

 

 

 

مشاوره تلفنی چقدر می تواند به برقراری ارتباط کلامی کمک کند ؟

صحبت نکردن و حرف نزدن در مورد خودتان و شخصیتتان و یا اصطلاعا عدم تبادل اطلاعات در یک رابطه منجر به بروز مشکلات عدیده ای در روال رابطه می شود . در اکثر موارد شاهد این نکته در بین زوج ها و افرادی که در رابطه می باشند ، هستیم . باید بگوییم که  همین امر یعنی صحبت نکردن و نداشتن ارتباط کلامی باعث ایجاد پیشداوری نزد هرکدام از طرفین می گردد بدین ترتیب که طرفین بدون اینکه راجع به مشکل به وجود آمده صحبتی بکنند هرکدام برای خود قضاوتی از ماجرای پیش آمده خواهند داشت و همینطور به جای حل مشکل به آن بیشتر دامن می زنند .

مرکز مشاوران هیروو به همراه مشاوران و متخصصان امور ازدواج و خانواده برای پاسخگویی به تمامی سوالات شما در این زمینه ها آماده هستند . برای برقراری ارتباط کافی است از تلفن ثابت و بدون پیش شماره با شماره تلفن 9092305983 تماس گرفته و از خدمات مشاوره بهره مند شوید .

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید.

 

بی پرده گویی از خود یک نوع ارتباط کلامی

این مرحله ی دوم  – بی پرده گویی از خود – شروع سرمایه گذاری عاطفی جدی در انتظاراتی است که زوج نسبت به یکدیگر پیدامی کنند . بی پرده گویی از خود آغاز اعتماد ، و شامل خطر پذیری است و موجب آسیب پذیری در قبال ناامیدی و آزردگی می شود .

تبادل اطلاعات و پرده گویی ازخود مادامی که روند پیوند جویی جریان دارد ، ادامه می یابد و زوج در کلیه ی روابط خود با یکدیگر به هم نزدیک تر می شوند . هرچه رابطه ی زناشویی بهتر عمل کند ، تبادل اطلاعات سیال تر و باز تر است و بیشتر احتمال دارد که بی پرده گویی از خود به ابراز افکار و احساسات بینجامد ، و به شیوه ای ابراز شود که شریک زندگی احساس تهدید نکند و به آن حرمت بگذارد .

 

ارتباط کلامی 1

 

یک زوج متخصص در اواخر چهل سالگی ، نمونه ای از مفید بودن بالینی این عقایدند . این زوج می توانستند درباره ی بسیاری از چیزهای زندگی شان که مستلزم تبادل ساده ی اطلاعات واقعی است ، کمابیش با هم تبادل نظر کنند . اما ، تعدادی مسائل آسیب زا وجود داشت که با تبادل اطلاعات ساده نمی توانستند باهم برسر آن به توافق برسند   ؛ مانند مذهب …

به نظر می رسید که تحلیل گر بودن مرد و پایبندی زن به کلاس نقاشی بیش از اندازه آسیب زا بوده است . گاهی اوقات که ناگزیر این مسائل بالا می گرفت ، مرد افسرده و گیج و مبهوت عمل می کرد و در پیدا کردن کلمات مشکل داشت ، در حالی که زن بر آشفته می شد و شروع به جیغ زدن می کرد . این نوع ارتباط کلامی را خیلی از زوج ها با آن درگیرند .

 

تبادل اطلاعات یا بی پرده گویی از خود

بی پرده گویی ازخود به طرز چشمگیری به این دو تا بیشتر لطمه می زد تا تبادل اطلاعات . این موضوع همچنان ادامه داشت . مرد سال های زیادی در حال تحلیل بود و پایبندی ایدئولوژیکی به باز بودن داشت و زن گاه و بی گاه به خود افشاگری متوسل می شد و از مرد همین انتظار را داشت . این ترکیب گاهی وقت ها موثر می افتد ، اما در اواسط این الگوی معمول در گفت وگو ، صدای مرد ضعیف تر می شد ؛ رشته افکارش از دست می رفت و فراموش می کرد که دارد چه می گوید ، و به طور کلی افسرده و نا کارآمد می شد .

بی پرده گویی زن اغلب به شکل انتقاد از مرد بود که سکوت دردناک او زن را کلافه می کرد . بنابراین ، اکثر تلاش های آن ها برای بی پرده گویی به خشونت و رنجش ختم می شد .

 

ارتباط کلامی

تلاش برای باز بودن و صداقت در رابطه به ویژه افکار و عواطف شخصی آکنده از مشکلات بالقوه است . بخش اعظمی از آن چه که به منزله ی باز بودن و صداقت در رابطه وانمود می شود ، یا نوعی انتقاد هیجانی حساس است یا درخواست نوعی بی پرده گویی گزینشی است .

باز بودن و صداقت کار ساز و به شکل ابراز خالصانه افکار و احساسات شخصی ، بدون شرم یا طلب عمل متقابل ، کار زیادی می برد .

بدون احساس لطافت ، به ویژه درباره ی آن دسته از ویژگی های دیگران که تحملشان بسیار شاق است ، باز بودن و صداقت ممکن است به سرعت به سرزنش و انتقاد تبدیل شود .

 

مشاوره ازدواج تلفنی

 

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو


موضوعات مرتبط: روانشناسی , ازدواج , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


دندان قروچه ، فشردن دندان ها به هم
پنج شنبه 25 شهريور 1396 ساعت 10:0 | بازدید : 339 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )
دندان قروچه ، فشرئن دندان ها به هم

دندان قروچه ، فشردن دندان ها به هم

دندان قروچه ، فشردن دندان ها به هم از مسایلی است که می تواند دلایل مختلفی در کودکان داشته باشد. وقتی کودکی به طور مداوم دندان هایش را به هم می فشارد یا می ساید ، دچار عادتی شده است که آن را دندان قروچه ( بروکسیسم ) می نامند .

 

والدین نباید این حالت را یک حالت آزار دهنده محسوب کنند ، زیرا ممکن است با گذشت زمان تاثیرات جدی روی دندان ها و فک ها ایجاد کند .

 

کودکی که شب ها دندان هایش را به هم می فشارد در طول روز نیز این کار را انجام می دهد . برای ترک این عادت بهتر است ابتدا در طول روز جلوی آن گرفته شود .

 

دندان قروچه ، فشردن دندان ها به هم 4

 

آرامش تدریجی را به کودک بیاموزید .

 

وقتی کودک مضطرب و خسته است ، ماهیچه های صورت و فک خود را منقبض می کند و دندان هایش را به هم فشار می دهد . در برخی از کودکان این فشار دادن ، به تدریج به ساییدن مداوم دندان ها تبدیل می شود . کودک این رفتار را تا از میان رفتن فشار روانی ادامه می دهد اما به تدریج رفتار یاد شده به شکل عادت در می آید و دندان قروچه ، فشردن دندان ها به هم را خواهد داشت .

 

به کودک بیاموزید تا آرام شود . اگرچه او دچار انقباض ماهیچه های صورت است ، ولی باید روش کسب آرامش را برای کل بدن فرا گیرد .

 

بر روی تمرین های شل کردن ماهیچه های صورت تاکید کنید . وقتی کودک در شل کردن کل بدن خود مهارت یافت ، روی ماهیچه های صورت ، تمرکز کنید . کودک را مجبور کنید تا چندین بار در روز ، روی شل کردن صورتش تمرین کند .

برای جلوگیری از دندان قروچه ، فشردن دندان ها به هم با دندان پزشک مشورت کنید .

کودک را نزد دندان پزشک ببرید و در مورد دندان قروچه با او صحبت کنید . دندان پزشک ابتدا وضعیت مفصل تمپورو مندیبولار را بررسی می کند ؛ زیرا اشکالات این مفصل می تواند در ایجاد این مشکل نقش داشته باشد .

1دندان قروچه ، فشردن دندان ها به هم

دندان پزشک ممکن است با توجه به سن کودک و میزان آسیب به مینای دندان ها ، یک محافظ پلاستیکی تجویز کند که شب ها در دهان کودک گذاشته شود.

 

جهت تماس و مشاوره تلفنی با روانشناس و مشاوران  متخصص ازطریق تلفن ثابت و بدون پیش شماره با 9092305983 تماس حاصل فرمایید.

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید.

 

آگاهی را به کودک بیاموزید .

این تمرین ها هوشیاری کودک را به دندان ساییدن ، افرایش می دهند :

 

۱ – اثر آینه . کودک را مجبور کنید تا به چهره خود در آینه بنگرد و حالت صورت خود را در هنگام فشردن دندان ها برهم مشاهده کند . از او بخواهید تا در همین حالت ، سومین تمرین آرامش تدریجی را انجام دهد . آیا با این تمرین چهره اش تغییر می کند ؟ او را به انجام هر دو فعالیت ( فشردن دندان ها و برهم و کسب آرامش تدریجی ) وا دارید تا منظره صورت خود را در جریان هر دو حالت ببیند .

 

۲ – تمرین : تمرین های بالا باید تا زمانی انجام گیرد که کودک ، کاملا از عادت ناپسندش آگاه شود ، و بتواند در هر زمانی که مرتکب آن عمل شد ، چهر ه ی خود را مجسم کند .

 

دندان قروچه ، فشردن دندان ها به هم 3

 

برای کودک انگیزه ایجاد کنید .

 

در کنار کودکتان بنشینید و فهرستی از علت هایی را که بر اساس آن ها ترک این عادت ضروری است ، در اختیار او بگذارید . این فهرست را می توانید از منابع گوناگونی نظیر اثر آینه ، پاداش هایی که به کودک وعده می دهید و بخش مهمی را نیز در جریان مشورت با دندان پزشک ، تهیه کنید .

 
برای ترک دندان قروچه پاداش تعیین کنید .
 

مدت زمان خاصی مانند یک دوره از تعطیلات را که برای چندین روز متوالی در کنار کودک خود هستید ، انتخاب کنید . به کودک بگویید که اگر بتواند برای پانزده تا سی دقیقه ( هرچه سن کودک بیشتر باشد . زمان بیشتری تعیین کنید . ) دندان هایش را بر روی هم نساید ، یک علامت دریافت خواهد کرد .

 

در آغاز ، می توانید به هر سه یا چهار علامت یک پاداش اختصاص دهید ؛ اما به تدریج این رقم را افزایش دهید .

 
تنفس با دهان باز به کودک بیاموزید تا از دندان قروچه ، فشردن دندان ها به هم رهایی یابد .
 

هر گاه کودک را در حال فشردن و ساییدن دندان هایش مشاهده کردید ، او را مجبور کنید این تمرین را انجام دهد : برای سه دقیقه با دهان باز و به آرامی تنفس کند . پس از مدتی کودک خودش باید به این تمرین بپردازد . در این صورت ، تحسین را فراموش نکنید .

 

دندان قروچه ، فشردن دندان ها به هم 2

حالا روی دندان قروچه ی شبانه کار کنید .

پس از آن که کودک توانایی کنترل خود را در روز به دست آورد ، کار را بر روی این عادت در شب ، آغاز کنید . کودک را وادارید که هر شب قبل از به خواب رفتن ، تمرین های آرام کننده را انجام دهد .

از او بخواهید هر روز صبح بررسی کند که آیا احساس می کند که فک و دندان هایش در شب قبل ، تحت فشار بوده اند یا خیر . برای زیر نظر داشتن پیشرفت یک جدول طراحی کنید .

 

 
 

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


ّآماده سازی نوجوان برای آینده
چهار شنبه 23 شهريور 1396 ساعت 10:0 | بازدید : 313 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

آماده سازی نوجوان برای آینده 1

آماده سازی نوجوان برای آینده

آماده سازی نوجوان برای آینده امری است که دغدغه ی بسیاری از خانواده ها ست  . تا به حال درباره ی والدین صحبت کرده ایم اما باید در نوجوانانمان نیز تامل کنیم . مجلات ، نظر سنجی های منظمی درباره ی نوجوانان چاپ می کنند ؛ اینکه چه چیزهایی در مورد آن ها اشتباه است ، چه کارهایی باید برایشان انجام دهیم و اینکه آن ها چگونه خیلی سریع ، خشن و خودخواه بزرگ می شوند .

اگر چه امروزه به دلیل عوامل فزاینده ای که بر رشد نوجوانان تاثیر می گذارند و نیز به دلیل پر مشغله بودن زندگی روزمره ، شرایط برای تربیت نوجوانان و آماده سازی نوجوان برای آینده حقیقتا متفاوت است ، آن ها هنوز کودکانی هستند که در حال انتقال به دوران بزرگسالی می باشند .

آماده سازی نوجوان برای آینده

اگر همه ی جار و جنجال هایی را که می خوانیم باور کنیم ، ریسک بزرگی کرده ایم . ما بر این باوریم که شرایط در حال تغییرند ، اما بچه ها ، بچه هستند و  نوجوانان نوجوان .

چگونه توجه خود را به نیازهای واقعی آن ها معطوف کنیم و مطمئن باشیم که فرهنگ عوام بر فرزند پروری ما تاثیر نخواهد گذاشت ؟ اگر هدف ما فرزند پروری آگاهانه است نه اتفاقی و بر حسب صدفه ، باید نقشه جاده ی رشد نوجوان را تهیه کنیم و مطمئن شویم که به جای توجه به تابلوهای اعلانات ، مسیرهای انحرافی کم اهمیت و زیبا سازی های ظاهری کنار جاده ، به مسیرها و مقصد اصلی توجه کرده ایم .

پیش بینی آینده ی نوجوان

هیچ یک از ما نمی تواند با اطمینان کامل دنیای بزرگسالی نوجوانان ، به ویژه دنیای بزرگسالی آن هایی را که در اوایل نوجوانی هستند و پنج یا ۱۰ سال دیگر به دنیای بزرگسالی گام خواهند گذاست ، پیش بینی کند . در حقیقت آماده سازی نوجوان برای آینده امری بس دشوار است که باید با برنامه ریزی دقیق ؛خاص و هماهنگ شده پیش برود .

همان طور که ده سال پیش به سختی می توانستیم دنیای کنونی مشاغل و شرایط اقتصادی را تصور کنیم . به نظر می رسد که امروزه همه ی امور با سرعت بیشتری در حال تغییرند ، اما رشد بچه ها در معرض این تغییرات سریع قرارندارد .

والدین نوجوانان باید قطب نما های خود را برای تقویت داشته های نوجوانان در حوزه های زیر تنظیم کنند .

آماده سازی نوجوان برای آینده 3

۱ . قدر دانی : احساس دوست داشته شدن ، ارزشمند بودن ، مورد توجه واقع شدن و اهمیت داشتن .

۲ . احساس تعلق : شرکت در گروه های اجتماعی هدف دار ، همانند سازی با ارزش ها و اهداف مهم و رشد از طریق تماس ها و روابط گوناگون .

۳ . شایستگی و اعتماد به نفس : که از مهارت های هوش هیجانی و اجتماعی مورد نیاز برای موفق شدن در دنیای پیچیده ی اجتماعی نشات می گیرد .

نوجوان بدین وسیله می تواند در مقابل امیال زیانبار مقاومت کند ؛ به فشارها و فرصت های اجتماعی ، آگاهانه واکنش نشان دهد ؛ در خانواده ، محیط کار و جامعه روابط مثبت برقرار و آن ها را حفظ کند ؛ نقش های ضروری یک شهروند را ایفا و کمک ها و خدمات با ارزشی بکند .

برای پیش بینی آینده نوجوان و آماده سازی او برای آینده می توانید از مشاوره تلفنی کمک بگیرید

نوجوانان و والدین می توانید برای استفاده از خدمات مشاوره جوان و نوجوان و کسب اطلاعات بیشتر ، بدون پیش شماره از تلفن ثابت با  ۹۰۹۲۳۰۵۹۸۳ تماس حاصل فرمایید تا از مشاوره روانشناسان و متخصصان بهره مند شوید .

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید.

 

۴ .  همکاری و مشارکت :

این احساس به این معناست که فرد اهمیت دارد و بیرون از او دنیای بزرگتری از روابط ، آرمان ها و اهداف که او حقیقتا با آن ها پیوند یافته است ، وجود دارد .

حوزه های ۱ ، ۲ ، ۳ ، ۴، را به صور مختلف می توان در نظر گرفت . می توانیم آن ها را تایرهای یک ماشین فرض کنیم که همگی ضروری هستند و لازم است ردیف و منظم باشند و آج لاستیک آن ها هم مناسب باشد یا می توانیم اجزای یک چرخ را در نظر بگیریم که باید متعادل و پر باد و دارای شکل و انداز ه ی متناسب تا چرخ بتواند به آسانی و نرم و روان در آن حرکت کند .

آماده سازی نوجوان برای آینده 4

ما هر دو نوع مقایسه را به کار می بریم ، شما ممکن است از مقایسه خاص خودتان استفاده کنید ، اما مقایسه ی شما قطعا باید پویا و متضمن این واقعیت باشد که همه ی امور به آسانی پیش نمی روند و توجه مداوم و سازگاری منظم ، اصول و قواعدی پذیرفته شده هستند .


 

روانشناسی نوجوان تلفنی

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو


موضوعات مرتبط: روانشناسی , نوجوان , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


کنترل عصبانیت
چهار شنبه 22 شهريور 1396 ساعت 10:0 | بازدید : 363 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

 

بهتر است عقده دلت را خالی کنی

  • کنترل عصبانیت چقد روی شخصیت ما اثرگذار است ؟
  • چگونه می توانیم عصبانیت خود را کنترل کنیم ؟
  •  راه های کنترل عصبانیت چیست ؟

کنترل عصبانیت ؛ بهتر است عقده دلت را خالی کنی دیگر فکر سمی ؛ همانطور که قولش را داده بودیم روزانه درباره ی یک فکر سمی صحبت کرده و مشاوره آن را به خوبی و با تفصیل توضیح و تحلیل می کند . برای تشخیص و شرح بیشتر این فکر بگذارید مطلب را با یک مثال از این فکر سمی یعنی ” بهتر است عقده دلت را خالی کنی ” شروع کنیم و در مورد کنترل عصبانیت بیشتر بدانیم .

سینا باعث شده بود چند بار بیکار شود ، دو بار زنش را طلاق بدهد و بسیاری از دوستانش را برنجاند . او می گفت برای من هیچ اهمیتی ندارد . من احساساتم را خفه نمی کنم که اینگونه کنترل عصبانیت کنم و غصه ها را در خودم نمی ریزم . خواهرم  احساساتش را در خودش می ریزد و سردرد میگرنی دارد‌ .

 

 

من ترجیح می دهم سالم و زنده بمانم ولی تنها باشم . من دوست ندارم عصبانیتم را قورت بدهم و بعد بمیرم و تشییع جنازه بزرگی برایم بگیرند و بگویند چه موجود نازنینی بود و کنترل عصبانیت مرا تحسین کنند .

 

تحلیل مشاوره از این فکر سمی ” بهتر است  عقده دلت را خالی کنی به سمت کنترل عصبانیت “

سینا مثل بسیاری از آدم ها معتقد است اگر عصبانیتش را بیرون نریزد و در واقع کنترل عصبانیت کند ، رگ هایش از فرط فشار پاره می شوند . بنابراین معتقد است از کوره در رفتن راه درستی برای ابراز عصبانیت است .

انکار یا فرو خوردن احساسات ، یا لبخند زدن درحالی که عصبانی و ناراحت هستیم ، عمل ناسالمی است . اکثر مشاورین متخصص هم توصیه می کنند عصبانیت خود را بیرون بریزیم .

 

اما بهترین راه بروز دادن عصبانیت چیست ؟

آیا باید صدای تان را بلند کنید ، روی میز بکوبید ، مشت تان را گره کنید و پای تان را روی زمین بکوبید ؟ آیا باید توپ و تشر بزنید ؟ آیا باید با داد و فریاد را ه انداختن ، دست بالا بگیرید؟ جواب ، خیر است !

مردم آدم هایی مثل سینا را پرخاشگر می دانند . آن ها نمی دانند چطور احساسات شان را آرام بروز بدهند . خشمگین شدن یا از کوره در رفتن ممکن است موقتا شما را راضی و آرام کند ولی دیری نمی گذرد که مثل سابق ، غرق ناراحتی خواهید شد . درضمن دیگران را نیز می ترسانید .

 

بهتر است عقده دلت را خالی کنی 1

 

در مقابل این گروه ، عده ای هستند که جای از کوره در رفتن ، ابراز وجود می کنند . آن ها دلگیری های خود را از همان لحظه اول رفع می کنند و نمی گذارند  دلگیری های شان روی هم جمع شود . این گروه ، خواسته های شان را بیان می کنند و بدون آن که خشمگین شوند و دیگران را تحقیر کنند ، روی حرف خود می ایستند . به عبارت دیگر ، هیجانات تند و تیز شان را محکم ، صریح و عاقلانه بروز می دهند .

 

مشاوره تلفنی می تواند در کنترل عصبانیت شما یاری گر باشد

شما می توانید برای کنترل عصبانیت خود و گرفتن راه حل هایی در این زمینه از خدمات مشاوره روانشناسی استفاده کنید ؛ بدین منظور شما می توانید بدون پیش شماره از تلفن ثابت با  شماره تلفن ۹۰۹۲۳۰۵۹۸۳ تماس حاصل فرمایید تا از مشاوره روانشناسان و متخصصان مرکز مشاوران هیروو ، بهره مند شوید .

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید.

 

” صراحت مودبانه از لحن تند بهتر است ” راهی برای کنترل عصبانیت

در اینجا مثالی می زنیم  . فرض کنید در گفتگوی زیر بین مریم و لیندا شما مریم هستید . به لحن تند لیندا چگونه واکنش نشان می دهید ؟ به اظهارات مودبانه ولی صریح او چطور ؟

لیندا از دست مریم عصبانی می شود و می گوید :  حرامزاده ! فکر می کنی کی هستی ؟ چطور جرئت کردی مرا دور بزنی و به رئیسم بگویی زیاد به تو کار می دهم ؟ »

حالا اظهارات مودبانه ولی صریح لیندا را بخوانید : « از این که مرا دور زدی و به رییسم گفتی خیلی به تو کار می دهم ، عصبانی هستم ، بهتر است این کار را تکرار نکنی . » لیندا در اظهارات مودبانه خودش عصبانیتش را فرو نمی خورد و بروز می دهد .

 

کنترل عصبانیت

 

در این حالت ، مریم بیشتر احتمال دارد با او موافقت کند . شما با ابراز وجود مودبانه ، نه تنها نتایج بهتری می گیرید بلکه سلامت خود را نیز حفظ می کنید .
پادزهرها در فکر سمی بهتر است عقده دلت را خالی کنی
نجواهای درونی اصلاحی
۱ . ابراز عصبانیت خوب است ولی بهتر است آن را با وجود نشان بدهیم نه پرخاشگری .
۲ . از کوره در رفتن به ضرر تو است .
۳ . اگر به جای او بودم ، عصبانیتم را چطور بروز می دادم ؟ وقتی خشمگین می شوم معنایش این است که دیگران خیلی روی من نفوذ دارند .
۴ . این فکر من است که دیوانه ام نه دیگران .

باور مخالف مثبت
به جای آنکه عقده دلت را خالی کنی ، ابراز وجود کن .
 

مشاوره خانواده تلفنی

 

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو


موضوعات مرتبط: روانشناسی , بزرگسال , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مثبت فکر کنید
چهار شنبه 21 شهريور 1396 ساعت 10:0 | بازدید : 443 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

مثبت فکر کنید 4

 

مثبت فکر کنید : تا عمری طولانی تر از آدم های بدبین داشته باشید .

مثبت فکر کنید و دیوارهای مغزتان را با تصویرهای بسیار زیبا نقاشی کنید .

شما فقط همان چیزی را بر می گزینید که به آن فکر می کنید . به چیزهایی فکر کنید که تصور شما را از سعادت افزایش می دهد . به گونه ای بیندیشید که در شما احساس خوبی ایجاد شود .

 

مثبت فکر کنید

 

به همان چیزی تبدیل می شویم که تمام روز به آن فکرمی کنیم . کسانی که مثبت فکر می کنند به قدرت خلاقشان وصل می شوند و از تمام قدرت های سازنده ی خود بهره می برند ، به آن چه مایل اند انجام دهند و آن چه دوست دارند حس کنند ، توجه می کنند تا در هر موقعیت بتوانند بهترین کاری را که می خواهند ، انجام دهند .

کسانی که فکر منفی دارند خودشان را پریشان می یابند . افکار منفی به شدت بر ما جنگ می اندازند ، و تعدادی از عواطف مشخص مانند : خشم ، سردرگمی ، اضطراب ، نگرانی ، افسردگی و خستگی را در ما ایجاد می کنند .

عواطف منفی ظاهرا دستگاه ایمنی بدن انسان ها را ضعیف می کند . ضمنا از نظر روان شناختی بر بیولوژی بدن تاثیر می گذارد .

 

تاثیر واژه ی منفی بر سلامت فرد

اگر به واژه ی منفی در هر فرهنگ لغت نگاه کنید ، به وضوح متوجه خواهید شد که منفی بودن برای سلامت و تمایل شما برای شاد زیستن ، مخرب و خطرناک است .

فکر منفی خاصیتی نیست که بتوان از طریق آن به چیزی مثبت ، قطعی یا مطلوب ایمان آورد . افرادی که فکر منفی دارند . آن ها نسبت به افکار سازنده انعطاف ناپذیرند ، در عوض با حل هر مشکل مخالفت یا مقاومت می کنند .

شکست می تواند ما را در معرض خطر تفکر منفی قراردهد . هیچ یک از ما پذیرفته نشدن را دوست ندارد .
برای کسب بیشترین نتبجه از عمرتان ، اصول و قواعدی مثبت نه تا حد مطلوب برای آینده ، بلکه عملا خوب برای همین الان تنظیم کنید .

 

مثبت فکر کنید 1

 

دیدگاه و چشم اندازی درباره ی زندگی داشته باشید . همواره گزینه ای برای انتخاب و پنجره ای برای نگاه کردن از آن دارید . بهترین منظره ی ممکن را انتخاب کنید .

راه هایی جست وجو کنید تا افق را گسترش دهید و الویت های خود را چند برابر کنید . برای نگاه کردن به زندگی مفهومی رو به رشد انتخاب کنید .

 

مشاوره تلفنی راهی برای مثبت اندیشی

اگر شما کسی هستید که دایما افکار منفی آزارتان میدهد و نمیدانید که چگونه از آن رها شده و مثبت بیندیشید ، مشاوره تلفنی و صحبت کردن با بهترین مشاوران و روانشناسان ضمن اینکه به شما آرامش داده  ، مسیر درست را نیز به شما نشان میدهد . برای این کار فقط کافیست بدون پیش شماره از تلفن ثابت با شماره تلفن  ۹۰۹۲۳۰۵۹۸۳ تماس حاصل فرمایید و از خدمات مشاوره روانشناسان و متخصصان بهره مند شوید .

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید.

 

مثبت بودن و تاثیر معجزه آسای آن

مثبت فکر کنید ؛  مثبت بودن به معنای سپاسگزار بودن از معجزه ی عمرتان است ، حتی زمانی که امور مطابق میل شما جریان ندارد . بینش مثبت در جست وجوی پبشرفت ، راه های اصلاح امور و ایجاد چیزها به بهترین وجه ممکن منجر می شود .

نگرانی و اضطراب اضافی را می توان با عواطف مثبت مهار کرد . هنگامی که متوجه شوید افکارتان منفی است ، به یکی از اندیشه های مثبت فکر کنید و به مدت هفتاد ثانیه بدون مزاحمت به آن متوسل شوید .

برای در نظرگرفتن زمان به ثانیه شمار ساعت مچی خود نگاه کنید . مطالعات نشان می دهد که اگر در انجام دادن این کار موفق شوید انرژی مثبت به هشیاری شما کمک خواهد کرد . روی این مسئله کار کنید .

 

مثبت فکر کنید 2

 

از خودتان سوال کنید چه افکاری شور و شوق شما را افزایش می دهد ، شما را سرحال می آورد ، معنویات شما را تقویت و شما را به روشن بینی نزدیک تر می کند . به افکاری بیندیشید که تجربه ی زندگی را عمیق کند .

افکار مثبت می تواند به عادت ، یعنی راه جدیدی از تفکر تبدیل شود . یاد بگیرید که مقاومت فراتر از تجربه ، جریان خالص انرژی مثبت به سمت شما را متوقف می کند .

 

مشاوره کودک تلفنی

 

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو


موضوعات مرتبط: روانشناسی , بزرگسال , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


میزان خواب نوجوانان
چهار شنبه 20 شهريور 1396 ساعت 10:0 | بازدید : 350 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

میزان خواب نوجوانان 4

میزان خواب نوجوانان

میزان خواب نوجوانان مساله ای است که ممکن است خیلی از خانواده ها را در گیر خود کرده باشد امری که باعث می شود خود نوجوانان هم از نبود برنامه ی درست در آن رنج برند .

به طور کلی میزان خواب نوجوانان و الگوی خواب و بیداری بزرگسالان و نوجوانان بسیار متفاوت است و زمانی که به این تفاوت ها پی ببرید بهتر می توانند با فرزندان نوجوان تان ارتباط برقرارکنید .

بدین منظور باید از دنیا و خواب خودتان دست بکشید تا بتوانید موقتا به دنیای چرخه های زمانی و زیستی نوجوانان وارد شوید . اغلب نوجوانان ترجیح می دهند نیمه های شب درباره ی مسائل جدی و مهم صحبت کنند در حالی که از نظر اغلب بزرگسالان نیمه ی شب زمان خوابیدن وخواب دیدن است .

 

معمولا میزان خواب نوجوانان ۹ ساعت  خواب در شب است هر چند معمولا هر شب فقط ۶ساعت می خوابند .

نتایج پژوهش های انجام شده حاکی از آن است که چرخه ی شبانه روزی خواب – بیداری نوجوانان متفاوت از بزرگسالان است . این تفاوت زیست شناختی باعث می شود آن ها دیر وقت شب بیدار باشند و در نتیجه نتوانند مثل کودکان زود به خواب بروند .

 

میزان خواب نوجوانان 2

 

میزان خواب نوجوانان

بیشتر نوجوانان تا حدود ساعت ۱۱شب خوابشان نمی برد و این باعث می شود ۶ صبح که ساعت زنگ می زند خواب آلود باشند نوجوانی که ساعت ۱۱شب می خوابد و ساعت شش و نیم صبح بیدار می شود فقط هفت و نیم ساعت خوابیده است یعنی نود دقیقه کم تر از آن چه بدان نیاز دارد .

نتایج پژوهش های انجام شده  حاکی از آن بوده که بیش از نیمی از نوجوانان مورد مطالعه بیان کرده اند که بعد از ساعت ۳ بعد از ظهر به حداکثر هشیاری می رسند و ۲۰ درصدشان مدعی بودند که در مدرسه خوابشان می برد ؛ که البته این یافته با توجه به اینکه شب ها دیر می خوابید وصبح ها زود بیدار می شوند طبیعی است و تعجبی ندارد .

اما مغز افراد بزرگسال حدود ساعت ۷ شب شروع به ترشح ماده شیمیایی خواب آور ملاتونین می کند و همین باعث باعث می شود پس از صرف شام احساس خواب آلودگی کنند اینکه بعضی از ما هنگام خواندن روزنامه روی کانایه چرت می زنیم هم همین است .

 

میزان خواب نوجوانان 6

این حالت باعث می شود ما به اندازه کافی بخوابیم البته اگر به علائمی که بدنمان ارسال می کند توجه کنیم و صبح هنگام وقتی زنگ ساعت به صدا در می آیند به اندازه کافی استراحت کرده باشیم و شاداب و سرحال از خواب بیدارشویم . متاسفانه این تفاوت در الگوی خواب – بیداری نوجوانان و بزرگسالان فقط باعث می شود نوجوانان دراین عقیده خود راسخ تر شوند که بزرگسالان آن ها را درک نمی کنند !

 

نمونه هایی برای میزان خواب نوجوانان

دختر شانزده ساله من خیلی لجوج و یک دنده است . برای مثال ، هرگز شب ها به موقع نمی خوابد و خواب کافی ندارد و صبح ها به سختی از خواب بیدار می شود .

شک ندارم اغلب اوقات موقع صبحانه خوردن یا رفتن به مدرسه خواب است واین مسئله مرا نگران می کند چون این اواخر به فکر گرفتن گواهینامه رانندگی هم افتاده است . اما هرچه به او می گویم شب ها زودتر بخوابد به حرفم توجهی نمی کند . اگر شب ها ساعت ۱۰ می خوابید اوضاع بهتر می شد .

اگر می خواهید عادات خواب و بیداری نوجوانان را از نزدیک ببینید ، سری به خوابگاه های دانشجویی بزنید . برای نوجوانان ، برای نوجوانان ، نیمه شب زمان خوردن پیتزا ، تفریحات گروهی ، مشاوره با کمی مطالعه و کتاب خواندن است .

البته دانشجویان به چرخه خواب و بیداری شان واقف اند و تشکیل می شود اجتناب کنند . و اگر این کار برایشان مقدور نباشد سعی می کنند کمبود خواب صبحگاهی خود را با دو ساعت چرت عصرگاهی جبران کنند . یا کسی را پیدا می کنند که به جای آن ها سرکلاس برود و از مطالب درسی یادداشت بردارد .

 

میزان خواب نوجوانان 1

 

نوجوانی که مدرسه می روند برای آن که خواب کافی را داشته باشند باید حتما شب ها حداکثر تا ساعت نه نیم به رختخواب بروند که البته اغلب چنین اتفاقی نمی افتد .

 

جهت تماس و مشاوره تلفنی با روانشناس و مشاوران  متخصص ازطریق تلفن ثابت و بدون پیش شماره با 9092305983 تماس حاصل فرمایید.

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید.

 

تاثیر میزان خواب نوجوانان بر یادگیری آن ها

همه این ها بدان معناست که با توجه به وضعیت تحصیل در بیشتر مناطق آموزش و پرورش ، نوجوانان ناخواسته دچار کمبود خواب می شوند که به نوبه ی خود بر خلقیات آن ها ، تمرکز و میزان استرس شان و نیز برای توانایی کلی آن ها برای یادگیری تاثیری منفی برجای می گذارد .

نوجوانان بیش از تمامی گروه های سنی دیگر دچار کمبود خواب اند‌ . بافرض اینکه یک نوجوانان بیش از تمامی گروه های سنی دیگر دچار کمبود خواب اند . با فرض اینکه یک نوجوان دبیرستانی هرروز صبح باید ساعت ۷ از خواب بیدار شود در زیر می بینیم که وضعیت خواب او طی یک هفته به چه صورت خواهد بود :

 

یکشنبه شب .

ساعت ۱۰ به رختخواب می رود اما چون خسته نیست تا پاسی از شب خوابش نمی برد . خسته نیست چون ازیک سو چرخه زیست شناختی اش این گونه اقتضا می کند و از سوی دیگر جمعه شب و شنبه شب تا ساعت ۱ بعد نیمه بیدار بوده و صبح روز بعد خیلی دیر از خواب بیدار شده است . سه ساعت کمبود خواب .

 

میزان خواب نوجوانان 5
دوشنبه شب .

به موقع مشغول انجام دادن تکالیف اش می شود اما کمی بعد تلفن زنگ می زند و با او کار دارد و پس از جواب دادن به تلفن هم مشغول خواندن چند نامه الکترونیکی می شود . ساعت ۱۱ شب به رختخواب می رود اما یک ساعت بعد خوابش می برد . دو ساعت کمبود خواب .

 

سه شنبه شب .

تکالیف اش را به موقع انجام انجام می دهد اما باید تلفنی با یکی از دوستانش که با دوست خود مشکل پیدا کرده و نیاز به مشورت او دارد صحبت کند . بعد هم باید با چند نفر دیگر از دوستانش در این باره تلفنی صحبت کند . در نهایت ساعت ۱۲:۳۰می خوابد . دو ساعت و نیم کمبود خواب .

 

چهارشنبه شب .

دیر وقت شروع به انجام دادن تکالیف اش می کند چون قبل از انجام دادن تکالیف اش به آن دوستش که شب قبل تلفنی درباره ی مشکلش با او صحبت کرده بود تلفن می کند تا مشکل او را پیگیری کند .

بعد از آن که تلفنش تمام می شود در انجام دادن تکالیف اش تنبلی می کند و مشغول خواندن یک مجله می شود . بعد سراغ تکالیف اش می رود اما خیلی زود خسته می شود و دست از انجام تکالیف اش می کشد اما هنوز آن قدر خسته نیست که خوابش ببرد . سرانجام نیمه شب به رختخواب می رود و می خوابید . دو ساعت کمبود خواب .

 

خواب نوجوانان

پنجشنبه شب .

نگران امتحان فردایش است – نگران است چون فردا باید امتحان بدهد اما هنوز تکالیف شب قبلش را هم انجام نداده است . به یکی از دوستانش تلفن می کند تا با او درباره ی محتوای امتحان فردا و تکالیف اش صحبت کند اما آن ها فقط نیم ساعت درباره ی استرس ناشی از امتحان فردا و اینکه وقت کافی برای مطالعه نداشته اند صحبت می کنند .

سرانجام ساعت ۰۰:۱بعد از نیمه شب می خوابد اما صبح یک ساعت زودتر بیدارمی شود تا قبل از امتحان کمی درس بخواند . چهار ساعت کمبود خواب .

تا اینجا نوجوان مورد نظر ما دست کم سیزده ساعت ونیم کمبود خواب دارد . تازه آن چه شرایط را بدتر می کند این است که اغلب متخصصان براین عقیده اند که به ازای هر یک ساعت کمبود خواب یک نمره از بهره ی هوشی کارکردی فرد کاسته می شوند .

نگران نباشید ، اگرکمبود خوابتان راجبران کنید بهره ی هوشی هم به وضع اول برگردد . این نکته بدان معناست که وقتی نوجوانان روز جمعه امتحان دارند .

 

ارتباط میزان خواب نوجوانان و بهره ی هوشی آنان

بیشتر معلمان امتحانات را روز جمعه برگزار می کنند تا بتوانند در تعطیلات آخر هفته سر فرصت اوراق امتحانی را تصیحیح و صبح دوشنبه نمرات امتحان را به دانش آموزان اعلام کنند بیشتر آن ها دست کم سیزده ساعت کمبود خواب دارند و بهره ی هوشی شان ۱۳ نمره افت کرده است . در مجموع ، جمعه بدترین روز هفته برای امتحان گرفتن از نوجوانان است .

 

میزان خواب نوجوانان 7

در تکمیل گفته های بالا باید این نکته را یادآوری کنیم که بیشتر نوجوانان از تعطیلات آخر هفته برای جبران کمبود خوابشان استفاده می کنند .

آن ها روز های شنبه و یکشنبه تا ظهر و گاهی اوقات تا بعد از ظهر می خوابند و تازه پس از آن هم هر وقت فرصت دست دهد چرت می زنند ( معمولا وقتی بزرگ تر ها فرزندان نوجوان شان را سراغ شستن ماشین یا جارو کردن برگ های داخل حیاط می فرستند آن ها از این فرصا استفاده می کنند و چرتی نمی زنند . )

این مساله والدین را خیلی عصبانی می کند . در جامعه ما ، دیر از خواب بیدار شدن به معنای کاهلی و تنبلی است ؛ اما این نگرش هیچ فایده ای به حال فرزندان ما ندارد .

 

یکی از دغدغه های مهم والدین این است که فرزند نوجوانشان هیچوقت تلاش صادقانه را نیاموزند و تنبل بار بیایند . جالب است ، دیر از خواب بیدار شدن نوجوان به علت خستگی است اما والدین علت این مساله را تنبلی و عدم صداقت آن ها می دانند .

 

مشاوره روانشناسی

 

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو


موضوعات مرتبط: روانشناسی , نوجوان , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


شغل خوب و پر درآمد
چهار شنبه 19 شهريور 1396 ساعت 10:0 | بازدید : 387 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

شغل خوب و پر درآمد

شغل خوب و پر درآمد

شغل خوب و پر درآمد شغلی است که ما بتوانیم با توجه به توانایی هایمان و بر اساس صبر و حوصله مان با زیرکی آن را بیابیم .  شغلی که انتخاب می کنیم و هر روز آن را انجام می دهیم به کار زندگی ما تبدیل می شود . فرصت برای انجام دادن کار خوب نیروی زندگی ما را تقویت و فعال می کند .

باید به گونه ای از شغل خود راضی باشیم که بگوییم زندگی من شکل گرفته ، پر بار شده و با عشق به کارم دگرگون شده است . برای رضایت از زندگی کار می کنم . در شدیدترین ، همچنین دردناک ترین زمان های زندگی ام ، کارم همیشه مرا تقویت و حمایت کرده است .

شغل خوب و پر درآمد 3

 

دنیا هیچ چیزی به ما بدهکار نیست . این ما هستیم که همه چیز را به دنیا بدهکاریم . کار ما را ابراز وجود خودمان به عنوان تولید کننده در این سفر زمینی پویا به نام زندگی است . شما تصمیم می گیرید کارتان چه باشد و کار شما ممکن است خیلی بزرگ تر از شغل شما باشد . سعی کنید ضمن پیشرفت تصویر بزرگی مجسم کنید .

از طریق کار به دنیایی بر می گردیم که بخشی از چیزی است که به ما داده اند . پاداش ما از خود کار حاصل می شود . کار می کنیم تا بزرگ شویم ، خودمان را بسط دهیم ، حقایق جدیدی را کشف و نیز تعمق و خدمت کنیم .

هنگامی که شغل خوب و پر درآمد  پیدا می کنیم ، آگاه تر و زنده تر می شویم و باور می کنیم که کار مهمی است و آن را با عشق انجام می دهیم . با کار رشد می کنیم تا چیزهای بیشتری کشف کنیم که واقعا به آن ها اعتقاد داریم و آن چه را انجام دهیم که واقعا دوست داریم .

 

جهت تماس و مشاوره تلفنی با روانشناس و مشاوران  متخصص ازطریق تلفن ثابت و بدون پیش شماره با 9092305983 تماس حاصل فرمایید.

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید.

 

ارتباط نوع شغل خوب و پر درآمد با تفکر ما

از طریق شغل خوب و پر درآمد به فرصت هایی دست می یابیم تا تفکرمان را بازنگری کنیم . هنگامی که کار مورد علاقه ی خود را که از نظر مالی از شما حمایت می کند ، پیدا کردید به آرمان خود رسیده اید .

صدها نفر از قبیل معلم ، کتابدار ، مربی یوگا ، مشاور دانشکده یا هنر پیشه بوده اند که وقتی به مرکز مشاوره مراجعه کرده اند و گفته اند : وقتی که شغلی که دوست دارند انجام  می دهند ، به پول زیادی نیاز ندارند ، زیرا خوشحال هستند . هنگامی که مردم از کار خود راضی نیستند ، دوست دارند پول بیشتری داشته باشند چرا که از شغل خود راضی نیستند .

تا ابد ، و برای مدت طولانی به کاری که دوست ندارید ، ادامه ندهید . باید خواهان شغل خوب و پر درآمد  باشید که موفقیت تان در آن حتمی است و به آن افتخار می کنید ؛ کاری که با استعداد ها ، توانایی ها و علایق قوی شما سازگار باشد .

 

1شغل خوب و پر درآمد

 

برای استفاده ی سازنده از توان خودتان ، لازم است کاری که دوست دارید انجام دهید . اگر کارمان را دوست داشته باشیم ، شادی درونی واقعی را که حق ماست به دست خواهیم آورد . کار و عشق ، عشق و کار به یک چیز تبدیل می شوند .

علاقه ی به کار مورد نظر منجر به قدرت در آن می شود

اگر کارمان را دوست داشته باشیم ، از آن قدرت می گیریم ، ضعیف و ناتوان نمی شویم . کاری جست وجو کنید و بیابید که ضمن آموزش مهارت های جدید به شما ، امکان تقدیم استعداد های شما را به جهان نیز فراهم کند .

فقط به دلیل زنده ماندن نباید کار کنیم . بلکه باید برای زندگی کردن کار کنیم . کار می تواند چیزی باشد که ما را به سمت کمک به جامعه و تولید چیزی پایدار سوق دهد . تاریخ به برکت چند حادثه به ما نشان داده است که نتیجه ی کار تا ابد می ماند .

بدون توجه به آن جه بر شما می گذرد ، زمانی که کارتان را دوست دارید ، می توانید استقلال و در نتیجه آزادی خود را حفظ کنید .

 

شغل خوب و پر درآمد2

 

به عنوان یک انسان عاقل پیدا کردن کاری که دوست دارید به عهده ی خودتان است و مشاوره اعتقاد دارد که وظیفه ی خودتان است . اگر کار مورد دلخواه خود را پیدا کنید قول می دهیم که تا اخر عمر راحت باشید .

ما به این دنیا آمده ایم تا استعداد های خودمان را متجلی سازیم ، تا از آن ها برای خدمت به دیگران بهره ببریم . وضعیت دلخواه ، پیدا کردن کاری برای دستمزد است تا شما و دیگران را زنده نگه دارد و دوست داشتن کارمان پایه و اساس تحقق این هدف است .

مشاوره تلفنی

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو


موضوعات مرتبط: روانشناسی , بزرگسال , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


چگونه در ایجاد نظم موفق باشیم؟
چهار شنبه 18 شهريور 1396 ساعت 10:0 | بازدید : 392 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )
2چگونه در ایجاد نظم موفق باشیم؟

چگونه در ایجاد نظم موفق باشیم؟

چگونه در ایجاد نظم موفق باشیم؟

وقتی در سن رشد بودید ، نظم و انضباط برایتان چه مفهومی داشت ؟

آیا به معنای محروم شدن از چیزهای دلخواه بود ؟ یا انجام کارهای سخت و نامطلوب در خانه ؟ یا تنبیه ها و کلمات خشن ؟

در اینجا با هم به بعضی از مسایل پایه می پردازیم .

بنا به تعریف ، انضباط عبارت است از آموزش و پرورشی که نتیجه آن ، ایجاد تسلط بر خود ، شخصیت ، لیاقت و میل به پذیرش تسلط منطقی دیگران باشد .

چگونه در ایجاد نظم موفق باشیم؟ 4

 

به هر حال در عالم واقع این امر برای افراد مختلف ، معانی مختلفی دارد . احتمالا شما به عنوان یک والد ، انضباط را به این شکل در نظر می گیرید که : ” چه کار باید بکنم که نوجوانم به حرف های من گوش کند ؟ ” یا ” چگونه در ایجاد نظم موفق باشیم؟ ”

ما برای این سوال یک جواب خیلی کوتاه داریم :  هیچ قانون مطلقی وجود ندارد . خانواده ها با هم فرق دارند و یک پاداش و تنبیه موثر در یک خانواده ، ممکن است در یک خانواده دیگر موثر نباشد .

وارد شدن کودک به سنین نوجوانی

وقتی بچه وارد سنین نوجوانی می شود ، در اغلب کارها قوانین هم تغییر می کنند . همان طوری که قبلا توضیح دادیم ، نوجوان ها چند مرحله متفاوت را در مسیر رشدشان طی می کنند . همزمان که رفتارشان تغییر می کند ، ممکن است لازم باشد که نحوه ایجاد انضباط هم متناسب با آن عوض شود .

در اینجا چند نمونه از رفتارهایی که می توانید در خلال سال هایی که پیش رو دارید ، از نوجوانتان انتظار داشته باشید ، ذکر سده اند .‌

چگونه در ایجاد نظم موفق باشیم؟

نوجوان ها تشنه آزادی اند ، حد و مرزها را می سنجند و ارزش های والدین را انکار می کنند . همچنین ممکن است شلخته باشند ، بهداشت را رعایت نمی کنند و وظایف محوله را انجام نمی دهند‌ . ( به ویژه وقتی پدر و مادر برایشان تکلیف خاصی را مشخص می کنند ) خواهر و برادرشان را اذیت می کنند ( حتی اگر بتوانند پدر و مادرشان را ) و اگر از آن ها انتقادی بشود یا برای انجام کاری به آن ها فشار بیاوریم ، ما را نادیده می گیرند .

بیشتر این رفتارهادر این از مرحله رشد ، طبیعی تلقی می شوند . حتی با وجود این ، و هر چند باید تا حد معینی رفتار آن ها را تحمل کنید اما معنی چنین تحملی این نیست که هر قدر آزادی خواستند به آن ها بدهید . والدین باید قوانین و محدودیت ها را تنظیم کنند و آن ها را به اجرا در آورند…با منطق و دلیل .

جهت تماس و مشاوره تلفنی با روانشناس و مشاوران  متخصص ازطریق تلفن ثابت و بدون پیش شماره با 9092305983 تماس حاصل فرمایید.

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید.

تغییر رفتار های نوجوان ها در اواسط نوجوانی

اما بر عکس در اواسط نوجوانی ، نوجوان ها به درجاتی ، رشد یافته تر هستند . آن ها کم کم با وجود خودشان کنار می آیند ، احتمالا در گروه دلخواهی از هم سالانشان پذیرفته می شوند و در نتیجه ، بیشتر توجهشان معطوف به خارج خانه می شود . بنابراین ، آرامش به خانواده برمی گردد و روابط ساده تر می شود .

چگونه در ایجاد نظم موفق باشیم؟ 1

اما حتی در بهترین شرایط هم ، دوره هایی از بازگشت به رفتار های اوائل نوجوانی وجود خواهد داشت . پس باید برای این موارد هم آمادگی داشته باشید . همچنین ، اگر والدین یا نوجوان آن ها به نوعی از مشکلات روحی و احساسی مبتلا باشند ، این دوره میانی می تواتد برای تمام خانواده یک دوره سراسر آشفتگی و پریشانی باشد .

مرحله بعدی ، اواخر نوجوانی است و در این مرحله ، نوجوان ها خیلی سربراه ترند . آن ها دارای نگاهی آینده نگر هستند و اغلب نقش های مهمی در خانواده ایفا می کنند‌ .

اما آن ها هم ممکن است تصمیم های نادرستی بگیرند . یا درمورد نحوه غلبه بر مشکلاتشان دچار شک و تردید شوند . به هر حال این سه مرحله نوجوانی با یکدیگر هم پوشانی دارند و در تمام این مراحل ، گاه آرامش و گه گاه طوفانی وجود خواهد داشت .

اجرای کار های انضباطی

چگونه در ایجاد نظم موفق باشیم؟ روابط بین خانواده ها به هر شکلی که باشد ، در هر حال اختلاف نظر بین نوجوان ها و والدین شان اجتناب ناپذیر است .‌‌‌ خوسبختانه بیشتر اختلاف ها بدون به جای گذاشتن هیچ مشکلی فروکش می کنند ولی بطور کلی ، در بعضی موارد والدین باید مواظب رفتار نوجوان هایشان باشند و آن ها را منضبط بار بیاورند .

چگونه در ایجاد نظم موفق باشیم؟ 3jpg

نوجوان ها به یک انضباط همیشگی از طرف والدینی که دوستشان داشته باشند ، نیاز دارند و در حقیقت ، انضباط یکی از بهترین راه های نشان دادن عشق شماست . فقدان انضباط می تواند باعث طغیان جدی فرد نوجوان شود .

احساس محروم ماندن از عشق ، یکی از بدترین احساس هایی است که انسان ممکن است داشته باشد .  پدر و مادر ، حتی المقدور باید در وظایف پدر و مادری و مسئولیت های ایجاد نظم سهیم باشند .

اگر شما و همسرتان متوجه شدید که تربیت فرزندان ، به جای اینکه شما را به یکدیگر نزدیک کند ، باعث فاصله افتادن در بین شما می شود ، شرکت در کلاس های مخصوص والدین ، یا کلاسهای ازدواج یا حتی مشاوره های رسمی و مدد گرفتن از مشاورین متخصص ، غالبا می تواند کمک کننده باشد .


 

مشاوره تلفنی روانشناسی

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو


موضوعات مرتبط: روانشناسی , نوجوان , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مقابله با اذیت کردن در کودکان
چهار شنبه 16 شهريور 1396 ساعت 10:0 | بازدید : 427 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

مقابله با اذیت کردن در کودکان

مقابله با اذیت کردن در کودکان و توضیح اینکه چگونه و با چه رویکردی می توانند در مقابل این مساله برخورد کنند و به دیگران چنین اجازه ای را ندهند از مسایل مهم و اساسی در تربیت کودکان و فرزندان است .

مهارت : قاطع بودن

از گروه بپرسید ” اذیت کردن ” چیست و چرا بعضی افراد ، دیگران را اذیت می کنند ؟

 

مقابله با اذیت کردن در کودکان

 

در مورد مقابله با اذیت کردن در کودکان به آن ها توضیح دهید :

گاهی اوقات ، افراد با خوش طینتی و نیت خوب ، یکدیگر را اذیت می کنند . آن ها ممکن است بعد از اینکه واقعا افتاده اید به شما بگویند ” زمین نخوری ” . آن ها با ابن نوع اذیت کردن ها سعی می کنند شوخی کنند ، هر چند معمولا این مساله برای کسی که اذیت می شود شوخی نیست .

وقتی افراد سعی دارند احساسات شما را جریحه دار کنند یا شما را عصبانی کنند نیت بدی دارند و شما را به قصد و منظور خاصی اذیت می کنند . اذیت کردن با قصد و منظور شامل فحش دادن ، تحقیر کردن و سایر انواع مسخره کردن است .

 

جهت تماس و مشاوره تلفنی با روانشناس و مشاوران  متخصص ازطریق تلفن ثابت و بدون پیش شماره با 9092305983 تماس حاصل فرمایید.

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید.

 

تشخیص چگونگی رفتار دیگران و مقابله با اذیت کردن در کودکان

به طور معمول به راحتی می توانید بگویید که آیا فردی با نیت بدی شما را اذیت می کند یا می خواهد شوخی کند . در هر دو صورت اگر دوست نداشته باشید که کسی شما را اذیت کند ، مشاوره این راه ها را برای شما پیشنهاد می دهد که انجام دهید :

مقابله با اذیت کردن در کودکان

 

  • نادیده بگیرید و نگذارید آن هایی که شما را اذیت کرده اند ار دیدن ناراحتی شما، خرسند شوند .
  • تصور کنید سپری دارید که از شما محافظت می کند و به همین خاطر اذیت های آن ها به شما اصابت نمی کند .
  • برای اینکه به افرادی که شما را آزرده و اذیت می کنند نشان دهید چیزی که آن ها می گویند برای شما اهمیتی ندارد ، بگویید ” خب ؟ “
  • شوخ طبع باشید و بدانید هیچ کس بی نقص نیست .

اگر کسی شما را اذیت کرد و فکر کردید که به کمک احتیاج دارید ، می توانید به فرد بزرگسالی بگویید واز او کمک بخواهید .

 

 مشاوره تلفنی روانشناسی

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


آموزش مشورت کردن کودکان
چهار شنبه 15 شهريور 1396 ساعت 10:0 | بازدید : 339 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

آموزش مشورت کردن کودکان

آموزش مشورت کردن کودکان  به اعتقاد مشاوره برای یادگیری تکنیک روی هم گذاشتن فکر ها به منظور شناسایی راه حل های مختلف یک مساله برای آن ها مفید و در عین حال بسیار مهم است که می تواند برای مراحل دیگر و بالاتر زندگی آن ها اصلی اساسی باشد .

اینکه ما توصیه می کنیم برای حل مسایل حود چه مسایل مربوط به خانواده و چه مسایل مربوط به کودکان هر آن جه که هست به مراکز مشاوره مراجعه کنید تا راه حل های بهتر و بیشتری را برای تربیت صحیح به شما ارایه دهند ، دقیقا به همین منظور است که بتوانید با گذاشتن فکر ها را روی هم تکنیک پیدا کردن راه حل را به سادگی و با سرعت بیشتر بیابید .

 

آموزش مشورت کردن کودکان

مهارت : حل مساله اجتماعی

از گروه کودکانی که قرار است به آن ها این مهارت مفید را بیاموزید بپرسید ” مشورت کردن و یا اصطلاحا فکرها را روی هم گذاشتن ” به چه معناست ؟

 

جهت تماس و مشاوره تلفنی با روانشناس و مشاوران  متخصص ازطریق تلفن ثابت و بدون پیش شماره با 9092305983 تماس حاصل فرمایید.

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید.

 

برای آموزش مشورت کردن کودکان به آن ها توضیح دهید :

اکثر اوقات برای یک مشکل بیش از یک راه حل وجود دارد . فکر کردن به راه حل های دیگر همیشه کار آسانی نیست و اینجاست که گذاشتن فکر ها را روی هم می تواند مفید واقع شود .

روی هم گذاشتن فکر ها و مشورت کردن به این معنی است که هرچیزی که به ذهن تان می رسد را بدون اینکه نگران واکنش دیگران باشید عنوان کنید .

این کار برای بعضی افراد روش خوبی برای دست یابی به یک راه حل مناسب است . رو ی هم گذاشتن فکر ها به طور معمول خیلی طول نمی کشد – حدود پنج دقیقه – و واقعا می تواند کار سرگرم کننده ای باشد .

این کار به این منظور طراحی شده که شما از الگوهای عادی تفکر خود رها شوید و شیوه های جدیدی را برای نگاه کردن به مسایل پیدا کنید . 

 

آموزش مشورت کردن کودکان

 

آزاد بودن تفکر و ایده در مشورت کردن کودکان

هیچ محدودیتی در روی هم گذاشتن افکار وجود ندارد و هر ایده ای در ابتدای امر می تواند خوب باشد . همه باید سعی کنند تمام ایده های ممکن را مطرح کنند و هیچ کس نباید در مورد این ایده ها بحث کند یا آن ها را قضاوت کند .

راه حل ها می توانند غیر معمول باشند و لزومی ندارد که حتما معقول باشند .  هیچ ایده ای مسخره یا مضحک نیست ، چرا که هرچند یک ایده ممکن است احمقانه به نظر برسد ، اما می تواند باعث شود که فرد دیگری به یک ایده ی بهتر و یا دیگر بیاندیشد . حتی همان می تواند بهترین ایده باشد .

یک مساله در گروه مطرح کنید و از افراد بخواهید تا حد امکان فکر های خود را روی هم بگذارند و ایده هایشان را عنوان کنند . ایده های آن ها را روی تخته سیاه و یا یک برگه ی بزرگ بنویسید .

در صورتی که زمان اجازه می دهد ، هریک از راه حل ها را ارزیابی کرده و حذف کنید تا زمانی که همه بر سر یک ایده به توافق برسند .

 

 مشاوره کودک تلفنی

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


آموزش مهارت تصمیم گیری در کودکان
چهار شنبه 14 شهريور 1396 ساعت 10:0 | بازدید : 267 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

آموزش مهارت تصمیم گیری در کودکان

آموزش مهارت تصمیم گیری در کودکان نکته ی مفید و ارزشمندی است که بهتر است قابل توجه والدین محترم و همین طور معلمان و مربیان مهد و مدارس باشد . نکته ای که کار کردن روی آن در بچه ها می تواند اثر بخشی بی نظیری در پرورش فکری و ذهنی کودکان داشته باشد .

موضوعی که به آن می پردازیم مساله ای است که نه تنها برای سن کودکی سودمند است بلکه می تواند پایه گذاری فکری برای آینده و مراحل بالاتر کودکان باشد . از این رو باید با انرژی و رویکردی مثبت این مهارت در کودکان آموزش داده شود و این تاکیدی است که مشاوره به انجام آن اصرار دارد .

 

آموزش تصمیم گیری در کودکان

 

هدف یادگیری این مهارت در کودکان آموزش آن ها برای ارزیابی گزینه ها و تصمیم گیری گروهی است .

مهارت : ایجاد توافق گروهی

برای شروع آموزش کودکان را به گروه های ۳ الی ۴ نفره تقسیم کنید . یک فرد سخنگو و یک یادداشت بردار برای هر گروه انتخاب کنید .

 

جهت تماس و مشاوره تلفنی با روانشناس و مشاوران  متخصص ازطریق تلفن ثابت و بدون پیش شماره با 9092305983 تماس حاصل فرمایید.

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید.

 

برای آموزش مهارت تصمیم گیری در کودکان به آن ها توضیح دهید :

به تازگی مبلغ زیادی پول به شما داده شده است که برای هر هدفی که بخواهید می توانید از آن استفاده کنید . می توانید هر کاری که می خواهید با ان انجام دهید اما باید در تصمیم گیری ها با هم به توافق برسید .

به طور مثال می توانید آن را به خیریه ببخشید ، می توانید بی حساب و کتاب خرید کنید یا می توانید برای خرید لوازم التحریر از آن  استفاده کنید .

به گروه ۱۵ دقیقه فرصت دهید تا فکر هایشان را روی هم بگذارند ، یادداشت بردار نیز باید نظرات آن ها را بنویسد . هر فرد باید بتواند گروه را متقاعد کند که چرا احساس می کند نظر او از همه معقول تر ، خوشایندتر ، نوع دوستانه تر و … است .

 

2آموزش مهارت تصمیم گیری در کودکان

 

در پایان ۱۵ دقیقه ، گروه باید در یک نظر به توافق برسد . اگر آن ها موفق به تصمیم گیری نشوند ، پول را ” از دست خواهند داد “. سپس سخنگوی هر گروه در مورد تصمیم شان با گروه بزرگ تر صحبت می کند و هر عضو گروه باید بگوید که چرا فکر می کند که نظر او خوب است حتی اگر در ابندا این نظر را نداشته است .

به عنوان مثال ، یک کودک ممکن بگوید ” من در ابتدا فکر می کردم که باید پول را به خیریه اهدا کنیم . وقتی گروه تصمیم گرفت برای کودکان بی بضاعت اسباب بازی بخریم ، متوجه شدم که این هم به نوعی همان کار است . “

یا دیگری می گوید ” من در ابتدا فکر کردم که باید پول را به خیریه اهدا کنیم ، وقتی گروه تصمیم گرفت که با یکدیگر به مسافرت برویم ، متوجه شدم که این کار می تواند سرگرم کننده باشد . هنوز هم می توانم مبلغی از پولم را به خیریه اهدا کنم ” .

 

روانشناس غیرحضوری

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


ناهماهنگی والدین در تربیت فرزندان
چهار شنبه 13 شهريور 1396 ساعت 10:0 | بازدید : 338 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

ناهماهنگی والدین در تربیت فرزندان

ناهماهنگی والدین در تربیت فرزندان  ؛ پدر مانی ۱۰ ساله ، با بودن کامپیوتر در اتاق پسرش مخالف است . مانی سعی میکند پدر را قانع کند تا راضی شود به او می گوبد :  اما مامان گفت می تونم این کارو بکنم .

مادر فرید ۱۲ ساله ، اجازه نمی دهد که او به همراه دوستانش به فروشگاه برود و تاکید دارد باید با برادر بزرگترش برود . اما فرید می گوید : پدر گفت ، می تونم برم . نمونه هایی هستند در ناهماهنگی والدین در تربیت فرزندان .

مهم نیست که شما ازدواج موفقی دارید و روابط شما با همسرتان عالی است . این واقعیتی است که در برخی مسایل ، با همسر خویش اختلاف نظر داشته باشید و زمانی که با مسایل مربوط به تربیت بچه ها مواجه می شوید ، این اختلافات بروز می کنند و ناهماهنگی والدین در تربیت فرزندان پیش می آید : چی باید بخوری ؟ کی باید بخوابی ؟  آیا بچه ها به قدر کافی بزرگ شده اند که شب را با دوستانشان بگذرانند ؟ یا می توانند موبایل داشته باشند ؟

 

ناهماهنگی والدین در تربیت فرزندان 1

 

عملکرد صحیح در مقابل ناهماهنگی والدین در تربیت فرزندان

چه باید کرد وقتی مادر می گوید :« بله » و پدر می گوید : « نه » و یا برعکس ؟ در برخی خانواده ها یکی از والدین تصمیم نهایی را اتخاذ می کند . یکی از پدر ها می گفت : « این روش خوبی است چون ، از تنش های بوجودد آمده جلوگیری می کند ، اما راهبرد کاملی نیست . »

 

جهت تماس و مشاوره تلفنی با روانشناس و مشاوران  متخصص ازطریق تلفن ثابت و بدون پیش شماره با 9092305983 تماس حاصل فرمایید.

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید.

 

پدر دیگر معتقد بود : « در این گونه مواقع برخی اوقات دخالتی نمی کنم و تصمیم گیری را به همسرم می سپارم و بعد متوحه می شوم به طور مثال ، پسرم چند ساعت تلوزیون تماشا می کند ، احساس می کنم باید جلوی این کار را بگیرم . وقتی به همسرم اعتراض می کنم می گوید : اگر این کار را بکنم گریه میکند . در این جا اختلاف ما شروع شده و منجر به جرو بحث می شود . »

 

ناهماهنگی والدین در تربیت فرزندان

 

اگر شما هم دچار این مشکل شدید و با مساله ناهماهنگی در تربیت فرزندان مواجه شدید می توانید از روش هایی که مشاوره ارایه می دهد و در شرح ذیل آمده است ، استفاده کنید :

  • با همسرتان در زمانی مناسب صحبت کنید و سعی کنید حرف شما منطقی باشد . اگر واقعا به درستی حرفی که می زنید ایمان دارید ، می توانید روش های دیگر را نیز را امتحان کنید . به طور مثال اگر تصور می کنید کودک شما نباید فست فود بخورد ، می توانید کمی در این خصوص تجدید نظر کنید ، آن ها را در منزل تهیه کنید . از مواد سالم تری استفاده کنید .
  • اگر فرصتی برای مذاکره و یا صحبت کردن ندارید و فرزندتان چیزی از شما می خواهد که به هیچ عنوان نمی خواهید پاسخ مثبت دهید ، باصدای آرام به او بگویید اول از همه باید با پدر یا ماردت صحبت کنم . این کار باعث شده تا شما با همسرتان مشورت کرده ووقتی توافق حاصل شد آن را به اطلاع فرزندتان برسانید .
  • اگر امکان دارد ، سعی کنید از فرزندتان نیز کمک بخواهید تا با یکدیگر مسایل را حل کنید . با این روش رضایت همه جانبه ، حاصل می شود . به طور مثال ، مانی راجع به کامپیوتر با والدینش بحث و گفتگو کرد . او قول داد اگر کامپیوتر در اتاقش باشد ، مانند قبل ، اول تکالیف مدرسه را انجام دهد بعد در اوقات فراغت ، با استفاده از کامپیوتر با دوستانش چت کند . والدین او در ابتدا چت روم های دیگر را قفل کردند و سپس اجازه ی این کار را به مانی دادند . بعد از چند روز ، مشاهده کردند چگونه مانی طبق قولی که داده اول دروس مدرسه را انجام می دهد و سپس با کامپیوتر بازی می کند .

نتایج گفتگوی فرزندان با والدین و حل مساله

ممکن است شما هنوز متقاعد نشده اید که کامپیوتر را در اتاق فرزندتان قرار دهید . می توانید با او صحبت کرده و تصمیم بگیرید که چه زمانی و چگونه می توان از آن استفاده کرد .

والدین فرید او را درباره ی فروشگاه رفتن دخیل کردند . او به مادرش گفت : اگر الان با دوستام بیرون نرم اونا فکر می کنند من آدم تنبلی هستم . مادر بعد از شنیدن این حرف متعجب شد و دلیل حرف های او را متوجه نمی شد .

مادر به فرید گفت : تو هنوز سن کمی داری و نمی خواهم حرف دیگری بشنوم .فرید یک ایده دیگری را بیان کرد : شما هم می توانید به فروشگاه بیایید و مواظب من باشید . پدر ومادر قبول کردند و فرید به جای اینکه عصبانی و ناامید شود ، حس خوبی پیدا کرد .

 

 مشاوره روانشناسی

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو


موضوعات مرتبط: روانشناسی , خانواده , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مساله طرد شدن در کودکان
چهار شنبه 12 شهريور 1396 ساعت 10:0 | بازدید : 354 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

مساله طرد شدن در کودکان

مساله طرد شدن در کودکان و برخورد والدین با آن ها و گاها مراجعه با مشاوره در این مساله حایز اهمیت است . کودکان در هر سن و سالی که هستند در مورد کنار گذاشته شدن یا طرد شدن  و بایکوت شدن از گروه ، به عنوان یکی از بزرگترین ترس ها یشان صحبت می کنند . حسین ده ساله در حالی که گریه می کرد از مدرسه به خانه بازگشت ، زیرا هیچ یک از دوستانش او را برای رفتن به مهمانی ناهار ، دعوت نکرده بود . علیرضای هشت ساله نیز احساس افسردگی می کرد ، زیرا به جشن تولد دوستش دعوت نشده بود .

 

طرد شدن در کودکان 4

احساس پذیرفته شدن در میان همسالان برای دختران و پسران از اهمیت خاصی برخوردار است . بر اساس نظریات  محقق دانشگاه ایلینویز ، این نیاز با رشد کودکان قوت می گیرد و در دوران ابتدایی به اوج خود می رسد و بالتبع همین فراینددر مساله طرد شدن در کودکان صادق است .

 

جهت تماس و مشاوره تلفنی با روانشناس و مشاوران  متخصص ازطریق تلفن ثابت و بدون پیش شماره با 9092305983 تماس حاصل فرمایید.

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید.

 

اکثر مادرانی که کودکانشان در چنین موقعیتی قرار می گیرند به آن ها می گویند : نگران نباش ، سال دیگر این موضوع از یادت خواهد رفت .

والدین و علی الخصوص مادر ها  حقیقتا می خواهند فرزندشان را آرام کنند و فکر می کنند که در این کار موفق شده اند . اما واقعیت این است که اکثر بچه ها موقع شنیدن این جمله احساس آرامش در خود نمی کنند و در واقع این جملات باعث کاهش درد و رنج کودک نخواهد شد .

 

طرد شدن در کودکان 1

 

برخورد درست و صحیح با  مساله طرد شدن در کودکان

کودکان در مورد مشکلات ایجاد شده بین آن ها و دوستانشان نیاز به کمک واقعی دارند . بیان اطمینان های توخالی ، بی اهمیت جلوه دادن یا نادیده گرفتن مشکل به کودک کمکی نخواهد کرد . این مساله ساده ای نیست که بتوان آن را سریع و به آسانی حل کرد .

آرمان ده ساله ، اغلب از لیست دعوت و از فعالیت هایی که توسط دوستانش انجام می گرفت محروم می شد . در ابتدا مادر در مورد احساسش پرسید و آرمان گفت احساس ناراحتی می کند ؛ اما خوشحال بود که مادرش به مشکل او اهمیت داده است .

مجددا مادر سوال کرد : چه کاری می توانی بکنی که احساس بدی نداشته باشی ؟ آرمان مدت زیادی فکر کرد اما نتوانست در این خصوص راه حلی پیدا کند .

روز بعد که آرمان نزد مادرش رفت و گفت : شاید بتوانم دوستان جدیدی پیدا کنم که آن ها چنین مشکلی را برای من ایجاد نکنند ، من نمی خوام بیشتر ازین دنبال ذوستان قدیمی ام باشم .

 

طرد شدن در کودکان

 

ایجاد فرصت جهت فکر کردن کودک طرد شده در مورد حل محرومیت خودش :

هنگامی که مادر خواست که آرمان در مورد شخص دیگری از همکلاسی هایش برای دوستی فکر کند . آرمان گفت مثلا : رضا ؛ زیرا او به باغچه و باغچه بانی علاقمند است . یک روز آرمان از رضا دوست جدیدیش خواست تا با او دانه هایی را در خاک بکارتد . اما رضا گفت که پروژه ی بزرگی دارد و نمی تواند با او همراهی کند .

آرمان پیشنهاد داد که در پروژه به رضا کمک کند و او بشدت با هیجان استقبال کرد . به همین ترتیب دوستی آنها ادامه داشت و چند روز بعد رضا از دوستش آرمان خواست تا به باغچه او بیاید .

آن ها می توانستند زمان لذت بخشی را با کاشتن دانه ها داشته باشند و در مورد مدرسه و کار های مورد علاقه شان صحبت کنند .

با گذشت زمان و همزمان با عمیق تر شدن دوستی رضا ، آرمان را به گروهی از افراد دیگر معرفی کرد . آرمان دیگر احساس محروم شدن نمی کرد .

آرمان درس های زیادی از ین تجربه گرفت : طرد نشدن ، توانایی تبدیل مشکلات به فرصت های قابل حل . او همچنین یاد گرفت که برای رسیدن به اهداف خویش ، زمان زیادی لازم است اما ، انتظار نیز ارزشمند خواهد بود .

از همه مهمتر آرمان در مورد این مساله هم فکر کرد : اگر مادرش او را دراین مورد کمک نمی کرد ، می توانست با همان انرژی و روش قبلی مشکلش را حل کند ؟ یا بدون کمک او از موفقیت و غرور یکسانی بهره مند گردد ؟

 

مشاوره تلفنی

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو


موضوعات مرتبط: روانشناسی , کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


راهکار های کاهش استرس کنکور
چهار شنبه 11 شهريور 1396 ساعت 10:0 | بازدید : 352 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

راهکار های کاهش استرس کنکور

با توجه به فرا رسیدن ایام امتحانات و نزدیک شدن کنکور یکی از مشکلاتی که دانش آموزان با آن مواجه می شوند استرس و اضطراب است که می تواند ر زندگی افراد تبعات بعدی نیز داشته باشند. از آنجا که اغلب دانش آموزان از ابتدای سال چهارم دبیرستان و یا قبل تر ، خود را برای کنکور آماده می کنند در تمامی این مدت با استرس رو برو هستند و در ماه ها و روز های نزدیک به کنکور میزان این استرس بسیار بیشتر می شود ( البته میزان کمی استرس برای دانش آموزان طبیعی است و چه بسا در نظم دادن و هدف گذاری نقش مثبتی ایفا می کند . پس نگران نباشید.). در صورت داشتن استرس بسیار زیاد و جهت کاهش استرس کنکور میتوانید با مشاوران متخصص مشورت کنید .

می توان برای کنترل این پدیده ،  یک سری راهکار ها پیشنهاد کرد.

به موقع و خوب بخوابید

خواب منظم و برنامه ریزی شده به شدت استرس را کنترل و کاهش می دهد. برای این کار بهتر است ساعت خواب خود را به صورت واحد ( مثلا ساعت ۱۰ شب) تنظیم کنید و بعد از ۸ ساعت ( ساعت ۶ صبح) بیدار شوید. خواب بعد از ظهر به میزان ۴۵ دقیقه نیز میتواند هم در بالا بردن راندمان ذهن و هم در رفع خستگی و کاهش اضطراب کمک کند . با نزدیک شدن به کنکور برنامه خواب خود را به هیچ وجه تغییر ندهید .
به هیچ وجه دارو های آرامش بخش و خواب آور استفاده نکنید . در صورت استرس شدید توصیه می شود جوشانده لیمو عمانی ، گل گاو زبان یا سنبل طیب مصرف کنید .

راهکار های کاهش استرس کنکور

ذهن خود را متمرکز کنیدو زیاد خیال پردازی نکنید

کنکور تمام زندگی نیست و حتی در صورت عدم موفقیت باز هم شانس برای جبران دارید . فضای خانه را آرام نگه دارید . البته داشتن کمی اضطراب طبیعی است و میزان یادگیری و دقت در پاسخ به سوالات را افزایش می دهد . اگر اضطراب با علائمی چون شکم درد و یا سردرد شدید  ظاهر شد با نفس عمیق و شل کردن عضلات می توانید به آرامش برسید .

جهت تماس و مشاوره تلفنی با روانشناس و مشاوران  متخصص ازطریق تلفن ثابت و بدون پیش شماره با 9092305983 تماس حاصل فرمایید.

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید.

برنامه غذایی کامل داشته باشید

برای کاهش استرس کنکور غذاهای حاوی کربوهیدرات مانند نان ، برنج و سیب زمین در روز و شام را سبک بخورید. از تمرین و مطالعه در شب های نزدیک به امتحان و کنکور بپرهیزید ، چون یسیتم بدنی شما را برهم می زندو باعث ایجاد استرس مضاعف می شود ، در نتیجه راندمان یادگیری و حافظه به مقدار چشم گیری کاهش می یابد .

صبحانه را حتما بخورید ، نخوردن صبحانه می تواند منجر به افت قند خون ، سستی و بی حالتی ، عصبانیت ، بی حوصلگی ، افسردگی و حتی عدم انگیزه برای مطالعه و در نتیجه افزایش استرس منجر شود .

کاهش استرس کنکور

لبنیات بخورید

خوردن یک لیوان شیر ولرم قبل از خواب نقش به سزایی در ایجاد آرامش دارد . ( اگر بدنتان با لبنیات سازگار است )

ورزش کنید

بهتر است حداقل نیم ساعت از روز را به ورزش ها ی سبک چون پیاده روی ، نرمش یا شنا اختصاص بدهید . این ورزش ها باید باعث شادابی و سرحالی شما شود و نباید آنقدر متمرکز شوید که پس از ورزش احساس خستگی کنید . ورزش کردن سبک در روز کنکور نیز توصیه می شود .

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو

 


موضوعات مرتبط: روانشناسی , نوجوان , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مصرف گُل در نوجوانان
پنج شنبه 9 شهريور 1396 ساعت 10:0 | بازدید : 342 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )

 مصرف گُل در نوجوانان

مصرف گُل در نوجوانان ؛به استناد مطالعه ای که اخیرا موسسه مبارزه با مواد مخدر ، درصد دانش آموزان دبیرستانی که فکر می کنند دوستانشان موافق کشیدن سیگار ماری جوانا نیستند ، به ۷۲ درصد  افزایش یافته است . این شاید خبر خوبی باشد  اما براساس پژوهشی که اخیرا انجام شده ، اغلب نوجوان ها مواد مخدر به خصوص سیگار ماری جوانا (گل) را امتحان کرده اند . برخلاف نتیجه گیری های گذشته ، تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف گُل در نوجوانان و  استعمال منظم ماری جوانا به استعمال مواد قوی تر مانند کوکایین و هرویین منجر می شود .

مصرف گُل در نوجوانان 6

 

ثابت شده است که یک عدد سیگار ماری جوانا به اندازه ی یک پاکت سیگار معمولی به ریه های انسان آسیب می رساند . کشیدن زیاد ماری جوانا که این روزها بین نوجوان ها با اصطلاح « گُل» معمول شده به عقیم شدن موقتی منجر شده ، روی شخصیت و رشد احساسی کودکان و نوجوانان و بالغ ها اثر می گذارد .

جهت تماس و مشاوره تلفنی با روانشناس و مشاوران  متخصص ازطریق تلفن ثابت و بدون پیش شماره با 9092305983 تماس حاصل فرمایید.

 
یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید

چه ارتباطی میان مواد مخدر ( مصرف گُل در نوجوانان ) ورشد اخلاقی وجود دارد ؟

 

قبل از هر چیز ، مواد مخدر و یا مصرف گُل در نوجوانان  با مسموم کردن بدن عزت نفس را از بین می برد . در درجه ی اول با استعمال مواد مخدر به خود آسیب می رسانیم . دوم ، مصرف مواد مخدر گران و پر خرج است . پول لازم برای خرید این مواد معمولا بیش از مبلغی است که بچه ها در اختیار دارند .

 

در نتیجه برای خرید این مواد یا باید دزدی کنند و یا با توزیع این مواد مقداری از آن را رایگان بگیرند . دانش آموز ۱۵ ساله ای که شدیدا به توزیع و مصرف مواد مخدر آلوده بود می گفت : « دروغ گفتن ، تقلب ودزدی بخشی از زندگی من شده بود . »  مصرف گُل در نوجوانان و بهتر بگوییم نوجوانانی که بشدت آلوده ی مواد مخدر هستند ، درست مانند نوجوانانی که در روابط جنسی افراط می کنند فرصت فعالیتهای سالم مانند ورزش ، پرداختن به کار های اجتماعی و کار را ازدست می دهند . در نتیجه به رشد شخصیتی و اخلاقی آنان لطمه وارد می شود .

 

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو

 


موضوعات مرتبط: نوجوان , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


بی رحمی در کودکان پنج تا هشت سال
پنج شنبه 8 شهريور 1396 ساعت 10:0 | بازدید : 323 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )
بی رحمی در کودکان 3

بی رحمی در کودکان پنج تا هشت سال

بی رحمی در کودکان پنج تا هشت سال یا همان کودک در مرحله ی دوم ؛

کودک مرحله ی ۲ در همه شیونات زندگی و در همه داد و ستد هایش انسان بی رحمی است که برای او صحبت از احساس و احساسات کردن مفهومی ندارد .

معتقد است که رفتارش بی عیب و نقص است و بعید می داند کسی از رفتار او برنجد . یکی از دلایل دروغ گفتن های بسیار زیاد کودکان مرحله ی ۲ این است که اثرات زیان بار عمل خود را نمی بینند . کودک مادام که به مرحله ۳ رشد نرسیده نمی فهمد که دروغگویی و تقلب اعتماد میان انسان ها را ازبین می برد .

بی رحمی در کودکان 

علت بی رحمی در کودکان و حرف های تند در آن ها

همه ناسزاها و همه ی حرف های تند و زشتی که میان دانش آموزان واقع در این مرحله سنی رد و بدل می شود ، ترکیبی از میل کودک به اظهار وجود از یکسو و بی توجهی به احساسات درونی از سوی دیگر است .

گاه کودک مرحله ی ۲ در توجیه رفتارش اشکال ناسزا گویی را مورد سوال قرار می دهد ، می پرسد : « مگر فحش دادن به کسی لطمه می زند ؟ » با آنکه شنیدن ناسزا را دوست ندارد نمی تواند احساسات نا خوشایند ناشی از ناسزا گفتن را درک نماید ، اما اینکه هر کودک تا چه اندازه اسیر رفتار می شود بستگی به شخصیت او و طرز تربیتش در خانواده دارد . با این حال می توان گفت ناسزاگویی به دوستان برای کودکان ۶ و ۷ ساله طبیعی است .

جهت تماس و مشاوره تلفنی با روانشناس و مشاوران  متخصص ازطریق تلفن ثابت و بدون پیش شماره با 9092305983 تماس حاصل فرمایید.

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید.

صبور بودن خانواده در برابر ناسزا گویی و بی رحمی کودکان

ناسزا گویی و بی ادبی کودک مرحله ی ۲ ، به دو دلیل برای پدر ومادر سخت و ناگوار است . از یک سو بی ادبی او را نمی خواهیم و از سوی دیگر مایل نیستیم که فرزند ما قربانی ظلم و ستم دوستانش قرار بگیرد .

اجازه دهید در مورد اخیر توضیح بیشتری بدهیم : اگر از فرزند دبستانی خود درباره ی طرز برخورد دوستانش با یکدیگر سوال کنید ، احتمالا از جوابی که می دهد حیرت می کنید . بعضی از مدارس برای جلوگیری از تبدیل زمین بازی به صحنه جنگ و ستیز به بازی های دسته جمعی و فعالیت هایی بها می دهند که دانش آموزان را سر در گم می کند . بعضی از دبستان ها قدمی فراتر گذاشته ، برنامه های آموزشی برای مهربانتر شدن و حساس تر شدن دانش آموزان تدارک می بینند .

متاسفانه اغلب مدارس و به گفته مسولین مدارس ، بسیاری از خانواده ها قدمی در جهت رشد و تکامل کودکان بر نمی دارند . شما هم اگر خواستید می توانید از مسولین مدارس سوال کنید که برای اصلاح رفتار کودکان چه برنامه و چه سیاستی دارند .

 

بی رحمی در کودکان (2)

تاثیر خانواده بیش از برنامه های آموزشی

به اعتقاد ما ، لازم است در برنامه های آموزشی همه مدارس ، درسی در زمینه اخلاق و احترام به سایرین گنجانیده شود .

اما حتی اگر مدارس به میزان بسیار بیش از امروز به آموزش احترام به سایرین بها دهند ، وطیفه پدر و مادر است که در  آموزش اخلاقی کودک ، احترام به سایرین و مبارزه با بی ادبی و بد زبانی را در راس همه امور تربیتی قرار دهند . متاسفانه سیاست واحدی برای برخورد با همه بی نزاکتی ها وجود ندارد . روی هم رفته کودک باید به موقعیتی برسد که شخصا با مساله بی نزاکتی برخورد کرده ؛ در صورت نیاز به کمک بزرگترها ( مشاوره تلفنی و یا حضوری ، دوستان ، آموزگاران و مسولین مدارس ) در برابر بی ادبی و دوستانش رفتار حساب شده توام با نزاکت داشته باشد .

 

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو


موضوعات مرتبط: کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


سه ساله ها و ویژگی های مهم شخصیتی آنان
پنج شنبه 7 شهريور 1396 ساعت 10:0 | بازدید : 279 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )
سه ساله ها و ویژگی های مهم شخصیتی آنان 1

سه ساله ها و ویژگی های مهم شخصیتی آنان

سه ساله ها و ویژگی های مهم شخصیتی آنان ؛ از آن جایی که سه ساله ها در مقایسه با دوساله ها بسیار اجتماعی تر هستند ، امکان به وجود آمدن توقع بیجا و انتظار بیش از حد از آن ها وجود دارد.

فراموش نکنید با آنکه کودکان سه ساله در زمینه های مختلف ، بزرگتر و عاقل تر شده اند ، هنوز کودک و در نهایت سه ساله هستند . کودکان سه ساله :

 

سه ساله ها و ویژگی های مهم شخصیتی آنان 2

  • احتمالا کج خلق هستند ، هرچند در مقایسه با دوساله ها کج خلقی آن ها کم دوام تر است ، که در صورت لزوم می توانید در این مواقع  مشاوره ی تلفنی و یا حتی مشاوره ی حضوری را در برنامه های تربیتی کودکتان به کار بگیرید .
  • ممکن است در بی حوصلگی و افسردگی به اشیاء ( صندلی ، اسباب بازی ، و غیره ) آسیب برسانند .
  • ممکن است تحت تاثیر احساس شدید ناامنی ، به برادر یا خواهر تازه متولد شده خود حسادت کنند .

سه ساله ها و ویژگی های مهم شخصیتی آنان و مسیر رشد و تکامل

کودک سه ساله هنوز در موقعیتی نیست که خود را در جای دیگران قرار دهد و از دریچه چشم آن ها نگاه کند . اگر تاکنون با کودک سه ساله خود قایم باشک بازی کرده باشید ، خیلی راحت منظورم را درک می کنید . می بینید اغلب اوقات ، وسط اتاق و در حالی که در معرض دید قرار دارد ، چشمان خود را می بندد تا مثلا از دید دیگران پنهان بماند .

جهت تماس و مشاوره تلفنی با روانشناس و مشاوران  متخصص ازطریق تلفن ثابت و بدون پیش شماره با 9092305983 تماس حاصل فرمایید.

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید.

یک بار در مهد کودک مورد سه ساله ای بود که گرم تماشای عکس های یک مجله بود . با دیدن من سری بلند کرد و گفت : « می خواهی این را تماشا کنی ؟ » وقتی جواب مثبت دادم ، عکس را در برابر چشمانش گرفت و گفت : « ببین » .

 

سه ساله ها و ویژگی های مهم شخصیتی آنان 3

خلاصه آن که موقعیت و محدودیت های کودک سه ساله ها و ویژگی های مهم شخصیتی آنان را در نظر بگیرید و از آنان توقع بیجا نداشته باشید .

تا این جا با چگونگی سال های نخست زندگی کودک آشنا شدید .

به نخستین گام های استقلال طلبانه او در مرحله به راه افتادن اشاره کردیم و دیدیم که چگونه شکل غالب استقلال طلبی کودک دوساله ، در سه سالگی به نرمش و همکاری منتهی می شود .

به این نتیجه رسیدیم که می توانید با اجتناب از برخورد های بی مورد و حفظ روابط حسنه ، کودک را در مسیر تکامل اخلاقی حرکت دهید .

سه ساله ها و ویژگی های مهم شخصیتی آنان

با پشت سر گذاشتن این مراحل ، کودک به مرحله ی جدیدی از رشد اخلاقی می رسد که آن را مرحله استدلال اخلاقی می شناسیم .

با این مقدمه ، اگر موافقید به مراحل مهم رشد و تکامل انسانی بپردازیم و ببینیم که چگونه می توانید فرزندان خود را دراین مرحله یاری دهید .

 

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو


موضوعات مرتبط: کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


تحقیر کردن دیگران در کودکان و جلوگیری از آن
پنج شنبه 6 شهريور 1396 ساعت 10:0 | بازدید : 274 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )
تحقیر کردن دیگران در کودکان 4

تحقیر کردن دیگران در کودکان و جلوگیری از آن

تحقیر کردن دیگران در کودکان و جلوگیری از آن ؛ همه دیده ایم که نوجوانان و حتی کودکان کم سن تر تحت تاثیر احساس نا امنی ، از همه و از جمله دوستانشان انتقاد می کنند . مادری می گوید : « وقتی دختر ۱۴ ساله من در حال جنگ با خواهر وبرادرش نباشد ، اعصاب ما را با انتقاد از دوستانش خراب می کند .»

جهت تماس و مشاوره تلفنی با روانشناس و مشاوران  متخصص ازطریق تلفن ثابت و بدون پیش شماره با 9092305983 تماس حاصل فرمایید.

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید.

گرچه تحقیر دوستان و برادر و خواهر یکی از رفتار های متداول نوجوانان است ، معتقد نیستیم که پدر و مادر دست روی دست بگذارند و اقدامی نکنند .

به اعتقاد ما پدر و مادر باید برحسب مورد در مخالفت با سخنان تحقیر آمیز فرزندشان حرف بزنند و در توجیه حرفشان دلیل بیاورند :

دلایل تحقیر کردن دیگران در کودکان

۱ – نشانه احساس نا امنی است . تنها کسانی دیگران را تحقیر می کنند که فاقد اعتماد به نفس هستند .

۲ – دیگران ، حتی اگر در ظاهر تحقیر و تمسخر را به شوخی بگیرند و حرفی نزنند ، در باطن دلگیر می شوند . آن را فراموش نمی کنند ؛ منتظر فرصت می نشینند تا تلافی کنند .

۳ – تحقیر بیش از همه به تحقیر کننده لطمه می زند ، کسانی که به دیگران احساس خوب بدهند بیشتر مورد توجهن قرار می گیرند .

۴ – نوجوان ها ، درست موقعی که بیش از هر زمان به احساس خوب نیازمندند ، با تحقیر و تمسخر ، اعتماد به نفس یکدیگر را خدشه دار می سازند .

 

تحقیر کردن دیگران در کودکان 1

مادری در تلاش برای وادار کردن امید ، پسر ۱۵ ساله اش تا از سر به سر گذاشتن دوستان و برادر ۷ ساله اش ، امیررضا ، دست بردارد ، حرف های شنیدنی دارد . او می گوید : امید قبول کرد که یک هفته تغییر رفتار دهد و نتیجه آن را ببیند . هنوز سه روز نگذشته بود با تعجب به من رجوع کرد و گفت:

« فرشید امروز به خاطر رفتار جدیدم از من تشکر کرد . مثل اینکه فرید هم راضی تر است . سعید می خواست تغییر رفتار یک هفته ای ام را مدتی تمدید کنم . حالا می فهمم که سر به سر گذاشتن دیگران چقدر بد است . بهتر است طوری رفتار کنم که اطرافیانم را ناراحت نکنم . »

 

علاوه بر همه ی این موارد یعنی توجه خانواده به فرزندان برای جلوگیری از تحقیر کردن وتمسخر در کودکان و نوجوانان مشاوره نیز می تواند به عنوان یک عامل بسیار تاثیر گذار عمل کند که این مشاوره می تواند حضوری و یا تلفنی صورت بگیرد .

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو


موضوعات مرتبط: کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مقررات سه ساله ها و برچسب های آموزشی برای آن ها
پنج شنبه 5 شهريور 1396 ساعت 10:0 | بازدید : 256 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )
 مقررات سه ساله ها 3

مقررات سه ساله ها و برچسب های آموزشی برای آن ها

مقررات سه ساله ها ؛ سه ساله ها بر خلاف کودکان دوساله که در برابر نظم و انضباط و وضع مقررات مقاومت می کنند ، راحت تر به قبول آن تن داده و حتی در مواردی با میل و رغبت مقررات انضباطی و تربیتی را می پذیرند .

آنچه قبلا درباره ی استفاده از قافیه سازی تربیتی شرح دادیم در مورد سه ساله ها هم کاربرد وسیع دارد . شما می توانید ضمن مطالعه ی مطالب با مشاوره شدن به صورت تلفنی و یا حضوری اطلاعات وسیع تری در زمینه ی مسایل تربیتی فرزند دلبندتان در اختیار بگیرید .

کودکان سه ساله از آموزش کاربرد برچسب های اخلاقی ، از کلماتی مانند خوب ، بد ، شیطان ، ناز و غیره لذت می برند . برایشان قصه بگویید ، داستان هایی درباره ی آدم های خوب و بد تعریف کنید و در پایان بپرسید ، کدامشان خوب بودند ، کدامشان کار بد کردند .

 

مقررات سه ساله ها 1

تعریف و تمجید از سه ساله ها و تاثیر آن بر رفتارشان

سه ساله ها عاشق برچسبهای اخلاقی هستند . دوست دارند در مقام تعریف از آن ها حرف بزنید . برای کودک سه ساله شنیدن عباراتی چون « آفرین به تو که به مامانت کمک کردی . » یا « عزیزم چه کمک بزرگی به پدرت کردی » بسیار لذت بخش است . می توانید با کلمات و عباراتی که انتخاب می کنید ، به فرزند سه ساله خود درس انصاف و سخاوت بدهید .

 

مقررات سه ساله ها 2

دقت در استفاده از برچسب ها و عبارات اخلاقی در سه ساله ها

در این جا توجه به نکته ای ضرورت دارد . دقت کنید که از برچسب های نسنجیده استفاده نکنید . استفاده از عباراتی مثل « بچه بد » ، « پسر بد » ، « دختر احمق » و غیره ، با توجه به تاثیر احتمالی آن به هیچ وجه صحیح نیست . با این برچسب ها ، بر تصویر ذهنی کودک تاثیر منفی می گذارید . احتمالش هست که همان نقش « بچه بد » را برای زندگی خود انتخاب کند . برای احتراز از این موقعیت ، برچسب را متوجه عمل کودک کنید . به جای اینکه بگویید « پسر بد » چه بهتر که عمل بد او را نکوهش کنید : « کتک زدن کار بدی است » . « درست نیست که عروسک دوستت را به زور بگیری » .

جهت تماس و مشاوره تلفنی با روانشناس و مشاوران  متخصص ازطریق تلفن ثابت و بدون پیش شماره با 9092305983 تماس حاصل فرمایید.

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید.

مقررات سه ساله ها و مساله ی همبازی

صحبت و بازی با همسالان برای بچه ها مهم است ، اما احتمالا نقش آن برای سه ساله ها بیش از سایر کودکان است . سه ساله ها بهتر دوست پیدا می کنند و راحت تر تن به بازی می دهند . سه ساله ها براستی از معاشرت با همسالانشان لذت می برند و به این معاشرت احتیاج دارند .

 

مقررات سه ساله ها

اما با آن که در مقایسه با کودکان دوساله ، در بازی های دسته جمعی ، بالغ تر و عاقل تر هستند ، هنوز به مراقبت و سرپرستی بزرگتر ها احتیاج دارند ، اما ازین دخالت نا خشنودند . بچه ها هنگام بازی درس های اخلاقی مهمی را یاد می گیرند که اگر با دیگران راه نیایند ، دیگران هم متقابلا با آن ها راه نمی آیند . می فهمند که اگر کسی را بزنند ، کتک خواهند خورد . یاد می گیرند که اگر با همباز ی هایشان خوش رفتاری نکنند ، از بازی با آن ها محروم خواهند گشت . این ها را بچه ها از یکدیگر بهتر یاد می گیرند تا از ما بزرگتر ها . از این رو ، زمینه ای فراهم کنید که کودک در این سن و از حالا به بعد ، همبازی مناسبی در حد سن وسالش پیدا کند .

 

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو

 


موضوعات مرتبط: کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


درس ادب و نزاکت به کودکان
پنج شنبه 4 شهريور 1396 ساعت 18:6 | بازدید : 353 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )
درس ادب و نزاکت به کودکان

درس ادب و نزاکت به کودکان

درس ادب و نزاکت به کودکان ؛ حتی به دو ساله ها هم می توانید عباراتی مثل لطفاً ، خواهش می کنم ، متشکرم و چیز هایی از این قبیل بیاموزید . اما میل شدید سه ساله ها به جلب توجه و عزیز این و آن شدن ، آن ها را در موقعیت ادب آموزی بیشتری قرار می دهد. (هرچند تکرار و آموزش چندین ساله آن لازم است . )

اما مساله اینجاست که ادب و اخلاق تنها در صورتی برای کودک مهم می شود که برای والدین مهم باشد ؛ . با کمال تاسف در روزگار ما ، ادب و نزاکت در میان بزرگتر ها و خانواده افول کرده است .

درس ادب و نزاکت به کودکان 2

دلیلش تقریبا به هرجا که برویم ، از فروشگاه ها گرفته تا صف ها و در محل کار و در جاده و غیره ، ادب و نزاکت کم وکمتر شده است . دلیلش به اعتقاد ما این است که برای جمعی از مردم اجتماع ، دیگر ادب و نزاکت مقوله مهمی نیست ؛ در نتیجه از آموزش ان به فرزندشان خودداری کرده ، شخصا هم پای بند مبادی ادب نیستند .

جهت تماس و مشاوره تلفنی با روانشناس و مشاوران  متخصص ازطریق تلفن ثابت و بدون پیش شماره با 9092305983 تماس حاصل فرمایید.

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید.

درس ادب و احترام به دیگران

اما نکته اینجاست که ادب و نزاکت چیزی جز اخلاق نیست و رعایت اخلاق احترام به دیگران است . استفاده از کلماتی چون لطفا ، بی زحمت در وقت خواهش ، تشکر از دیگران به خاطر کار هایی که برای ما انجام می دهند ، انتظار نوبت در صحبت به جای قطع کلام ، باز نگه داشتن در برای عبور کسی که پشت سر ما از در عبور می کند ، خوردن با ظرافت ، استفاده از کلمات مودبانه و غیر توهین آمیز ، همه و همه اموری جزیی . برای این حال مهم برای لذت بخش تر کردن زندگی برای اطرافیان است .

درس ادب و نزاکت به کودکان 1

به همین دلیل به تاکید می گوییم که آموزش ادب و نزاکت را از همان سال های نخست آغاز کنید . می توانید در شرایط خاص تحت نظر مشاوره چه به صورت تلفنی و چه به صورت حضوری باشید .به بچه ها تفهیم کنید که آموزش ادب و نزاکت آن ها اسباب خوشحالی دیگران می شود . ادب و نزاکت را به آن ها بیاموزید . اگر در این سال حساس که کودک آمادگی یادگیری و همکاری دارد ، به او درس ادب و نزاکت بدهید ، کار خود را در مراحل بعدی رشد که استقلال طلبی بار دیگر پای به عرصه زندگی کودک می گذارد ، راحت می کنید .

 

 

 

 

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو


موضوعات مرتبط: کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نادیده گرفتن بد رفتاری کودک
جمعه 2 شهريور 1396 ساعت 10:0 | بازدید : 298 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )
نادیده گرفتن بد رفتاری کودک 1

نادیده گرفتن بد رفتاری کودک

نادیده گرفتن بد رفتاری کودک ؛ در بعضی کتاب های تعلیم و تربیت ، توصیه شده که « به رفتار ناپسند کودک بها ندهید و آن را نادیده بگیرید . » اما به صورت مطلق این نصیحت خوبی نیست . اگر کودک تازه به راه افتاده ی شما به بخاری نزدیک می شود ، اگر می بینید ، سکه ای را به دهان گذاشته و یا بچه کوچکتر از خود را کتک می زند ، باید کاری صورت دهید .

با این حال می توان از کنار بعضی از رفتار های نادرست کودک بی تفاوت گذشت . کج خلقی ، که یکی از رفتار های طبیعی کودک تازه براه افتاده است ( نشانه دیگری برای اثبات وجود ) نمونه خوبی است که می توان به آن اشاره کرد .

نادیده گرفتن بد رفتاری کودک

در صورت امکان ، رفتار بد کودک را نادیده بگیرید

از کنار بدخلقی و غرولند فرزند تازه به راه افتاده بی تفاوت بگذرید . اصل نادیده گرفتن بد رفتاری کودک را در پیش بگیرید ، طوری رفتار کنید که انگار متوجه بدخلقی او نشده اید . وانمود کنید که به کاری سرگرمید ، مجله ای بردارید و بخوانید ، یا از همه ی این ها ساده تر ، از اتاق بیرون بروید . باکمی مداومت و با چند تکرار غرولند و بدخلقی کودک متوقف می شود .

با این حال بد اخلاقی بعضی از بچه ها ، گاه چند هفته و در مواردی چند ماه طول می کشد . در این جا ، اگر بی توجهی به بد خلقی و نادیده گرفتن بد رفتاری کودک آن را به کل از میان برندارد ، باز هم واکنش منطقی و حساب شده ای است . به کودک درس اخلاقی دیگری می دهد : جیغ و داد و غرولند ، وسیله مناسبی برای رسیدن به خواسته ها نیست .

در ابتدای امر ، وقتی غرولند و بدخلقی را نادیده می گیرید ، کودک احنمالا پیش خود می گوید : « اگر به بدخلقی ادامه دهم ، احتمالا بابا و مامان فکری به حالم می کنند . » به همین دلیل بهتر است که بی توجه به بدخلقی ، او را تنها بگذارید و از اتاق بیرون بروید ؛ و مادام که بدخلقی ادامه دارد به سراغش نروید .

بدخلقی کودک هنگام خواب و روش برخورد با آن

اغلب بچه ها ی یک ، تا دوساله ، هنگام خواب بداخلاق می شوند . وقتی پسر یک ساله ی شما به خوابیدن رضایت نمی دهد براساس عادت همیشگی به اشتباه او را تکان می دهید و به اصطلاح با لالایی گفتن او را به خوابیدن تشویق می کنید با ادامه این سیاست کار به جایی می رسد که بدون لالایی امکان خوابیدنش غیر ممکن است .

نادیده گرفتن بد رفتاری کودک 3

دکتر اسپاک در کتاب معروفش به والدین توصیه ای کرده است : کودک را در رختخواب بگذارید ، شب بخیر بگویید ، درب اتاق را ببندید و تنهایش بگذارید و در صورت گریه و زاری به سراغش نروید . به اعتقاد دکتر اسپاک ممکن است شب اول بچه ۲۰ تا ۳۰ دقیقه گریه کند ( مورد بوده که بچه یک ساعت گریه کرده ) اما شب دوم مدت گریه ۱۰ دقیقه کاهش می یابد و به احتمال زیاد از شب سوم به بعد گریه ای در کار نخواهد بود . توصیه دکتر اسپاک را به کار ببندید و به نتیجه ی مطلوب برسید . اگر از این طریق به نتیجه ی مورد نظرتان نرسیدید می توانید از طریق مشاوره ی حضوری و یا مشاوره ی تلفنی به عنوان منبع موثق به مطلوبتان برسید .


جهت تماس و مشاوره تلفنی با روانشناس و مشاوران  متخصص ازطریق تلفن ثابت و بدون پیش شماره با 9092305983 تماس حاصل فرمایید.

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید

اما با بدخلقی کودک در اماکن عمومی چه می توانیم بکینم ؟

اگر در حال خرید از فروشگاه مواد غذایی بداخلاقی کودک شروع شد ، چه کاری از شما ساخته است ؟ باز هم توصیه ما این است که ایتدا بی اعتنایی کنید . تسلیم شدن به خواسته ی کودک در این مرحله درست نیست . برای برخورد با بداخلاقی کودک در این مواقع می توانید از روش روانشناس کیت تراپاسو استفاده کنید :

نادیده گرفتن بد رفتاری کودک 5

کودک را از میان جمع خارج کنید ؛ به گوشه خلوتی بروید . او را از پشت محکم نگه دارید . می توانید پشت سر کودک زانو بزنید و یا او را پشت به خود روی پا ، یا به اصطلاح دامان خود بگذارید . بازو های کودک را به صورت ضربدر قرار دهید و یا اگر درحالت نشسته قرار گرفته اید ، ساق های پایتان را روی پاهای او بگذارید . هدف این است که وقتی با او جدی صحبت می کنید امکان تکان و جا به جایی نداشته باشد . در این حال به او بگویید :

« بداخلاقی موقوف . حق بد اخلاقی نداری . نه برای تو خوب است نه برای من . با این حساب چه بهتر که ساکت شوی . » از قرار معلوم ، با تکرار عمل ناراحتی و غرولند کودک کم می شود .

 

 

 

 

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو


موضوعات مرتبط: کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نکات مهم درباره ی کودکان دو ساله
جمعه 1 شهريور 1396 ساعت 10:0 | بازدید : 241 | نویسنده : heiroo | ( نظرات )
نکات مهم درباره ی کودکان دو ساله 2

نکات مهم درباره ی کودکان دو ساله

نکات مهم درباره ی کودکان دو ساله ، بکارگیری آنها در بهبود رفتار های کودکان و تاثیر آن بر ارتباط صحیح و روابط آنان با همسالان خود ، والدین ، خانواده و دیگران :

۱- استقلال طلبی و بد اخلاقی و لجبازی ، بخشی از فرایند رشد است . کودک می خواهد با فاصله گرفتن از پدر و مادر شخصیت مستقلی از آن خود بیابد .

موقعیتی است که برای رشد شخصیت و رشد اخلاقی او مهم است . شجاعت و شهامتی که در بالغ ها می ستایید ، ریشه در استقلال طلبی دو سالگی دارد .

۲- به استقلال طلبی فرزند دوساله خود بها بدهید و این همان کاری است که در مورد کودکان تازه به راه افتاده هم انجام دادید .

 

نکات مهم درباره ی کودکان دوساله 1

 

این جا هم وظیفه ی مهمی پیش رو دارید . خانواده نقش پر رنگ و سنگینی در آموزش فرزندان دارد ؛ از یکسو باید به فرزند احترام به اختیارات خود را بیاموزید و از سوی دیگر ، مقررات و قوانین منطقی را قبول کند . رسیدن به این هر دو خواسته امکان پذیر است . برای رسیدن به این منظور باید :

  • امکان انتخاب دهید .
  • باطرح سوال ، کودک را به فکر کردن مجبور کنید .
  • از روش منحرف کردن حواس او استفاده کنید .
  • از قصه های آموزنده برای تربیت کودک خود مدد بگیرید .
  • در صورت لزوم کودک را از میان جمع دور کنید .
  • قوانین و نظم و انضباط را با او در میان بگذارید .
  • تا حد امکان از تنبیه جسمانی بپرهیزید .

۳- دو ساله ها بیش از کودکان تازه به راه افتاده ، به فضا برای حرکت نیاز دارند .

محدود کردن بیش از حد آن ها صلاح نیست ؛ و لزومی ندارد که پیوسته قدرت و اختیار خود را به رخ آن ها بکشید . بگذارید از احساس وجود خود لذت ببرند . نکات مهم درباره ی کودکان دو ساله را به کار ببندید .

 

نکات مهم درباره ی کودکان دوساله

۴ – توقع بیجا نداشته باشید . کودک دوساله بیش از اقتضای سن وسالش بالغ و عاقل نیست . با این حال از نصیحت و پند و اندرز غافل نشوید .

گاه توقع بیشتر از کودک به رشد اخلاقی او کمک می کند ، با این حال انتظار بی عیب و نقص بودن از کودک دو ساله خطاست .

توقع نداشته باشید که فرزند دوساله ی شما همیشه با دوستانش خوش رفتار و با برادر کوچکترش مهربان باشد و به خواهرش حسادت نکند و سر میز مودب بنشیند و یا برای هرچه به او می دهید از شما تشکر کند .

باز هم توقع های ما…

برای استفاده از خدمات مشاوره کودکان و خانواده مشاوران هیروو ، بدون پیش شماره از تلفن ثابت با شماره 9092305983 تماس حاصل فرمایید

یا به سایت www.heiroo.com مراجعه کنید

 

۵ – توقع نرم و ملایم بودن دایمی انتظار بی جایی است . دو ساله ها اغلب مشکل ساز هستند و در این شرایط طبیعی است که گه گاه شما را عصبانی کنند .

اما احساس تقصیر نکنید . اگر فکر می کنید اشتباه کرده اید خیلی ساده با یک « متاسفم » موضوع را تمام کنید . نکات مهم درباره ی کودکان دو ساله را به کار ببندید .

۶ – دو ساله ها به سرعت رشد می کنند . از به هم ریختن خانه و سیر وسیاحت و سرکشی به همه جا و بازی با خاک و ماسه و آب و گل و نقاشی لذت می برند . عاشق صدا و خبر های خوش و بازی های ساده اند .

فضای بازی وسیع می خواهند و اسباب بازی های مختلف . محتاج توجه و مهر محبت شما هستند ، این لطف را از آن ها مضایقه نکنید .

۷- مشاوره کودک و یا حتی مشاوره ی تلفنی از نکاتی است که می تواند از همان سنین نخست کودکی مفید واقع شود چرا که اینگونه خانواده با همراهی و مساعدت یک منبع آگاه تر می تواند به راحتی و آسانتر نیز با خیال آسوده تر به تربیت فرزند دلبند خود بپردازد .

 

برای مشاهده مطالب بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع : مشاوران هیروو


موضوعات مرتبط: کودک , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
نظر سنجی

نظر شما درباره وبلاگ؟

خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 13
بازدید دیروز : 87
بازدید هفته : 13
بازدید ماه : 556
بازدید کل : 41081
تعداد مطالب : 160
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مشاوران هیروو و آدرس heiroo.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 160
:: کل نظرات : 2

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 4

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 13
:: باردید دیروز : 87
:: بازدید هفته : 13
:: بازدید ماه : 556
:: بازدید سال : 3878
:: بازدید کلی : 41081